• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2019

19:12

VIMBLDON JE "OŽIVEO" NOVAKA! Emotivni Đoković: Trofej je promenio moj život, vratio mi je samopouzdanje!

Tenis

VIMBLDON JE "OŽIVEO" NOVAKA! Emotivni Đoković: Trofej je promenio moj život, vratio mi je samopouzdanje!

Podeli vest

Novak Đoković prisetio se takmičenja na Vimbldonu prošle sezone kada je posle teškog perioda u karijeri podigao trofej u Londonu

Stigao je tada Srbin u London nakon niza loših rezultata, bio je 21. na ATP listi i niko mu nije davao velike šanse. Ali, Đoković je briljirao na terenima "Ol Ingland kluba" i u finalu pobedio Kevina Andersona 6:2, 6:2, 7:6.

- Vimbldon je prošle godine bio prekrenica u mojoj karijeri. Bio sam van Top 20, oporavljao sam se od komplikovane povrede lakta, zbog koje sam imao operaciju. Kada sam osvojio titulu sve se promenilo - kazao je Đoković pred početka trećeg grend slema u sezoni. 

(VIDEO) UPOZORENJE PRED VIMBLDON! Đoković nije uzeo ni set Šapovalovu

Prvi teniser sveta brani trofej osvojen prošle sezone.

- Taj trofej je promenio moj život, vratio mi je samopouzdanje. Nakon toga sve je išlo sjajno. Ponovo sam uživao u ovom sportu. 

(VIDEO/FOTO) NEVEROVATNO, NOVAK JE SREO POSLE 4 GODINE....Gospođo, zašto ne nosite moju majicu?

Đoković će na Vimbldonu jurišati na 16. grend slem u karijerti.

- Grend slemovi su sada prioritet u moj karijeri. Motivacija neće biti problem. Biti boj jedan na svetu nosi veliku odgovornost i pritisak sa kojom pokušavam da se nosim nabolje što mogu - poručio je Novak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija