• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2019

07:15

NE OČEKUJEM OD KIRJOSA DA ME PITA ZA SAVET! Novak kroz šalu pričao o australijskom teniseru i očekivanjima pred Vimbldon!

Tenis

NE OČEKUJEM OD KIRJOSA DA ME PITA ZA SAVET! Novak kroz šalu pričao o australijskom teniseru i očekivanjima pred Vimbldon!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poručio je da bi uvek bio spreman da da savet mlađem kolegi Niku Kirjosu, ali da ne očekuje da će mu se obratiti

Đoković u ponedeljak startuje na Vimbldonu protiv Filipa Kolšrajbera, a pred novinarima je govorio o očekivanjima o trećeg grend slem turnira istakavši da oseća manji pritisak nego prošle sezone.

Verovatno prošle godine. Doduše bio sam van 15 igrača i to mi je dalo malo manje pritiska i očekivanja... Mada, uzimajući u obzir da sam i pre tog Vimbldona osvojio mnogo grend slemova i bio visoko rangiran toliko godina, ljudi oko mene su očekivali da doguram daleko. Postoji mala razlika u odnosu na prošlu godinu, pritisak očekivanja je uvek prisutan, ali tada mi je trofej više trebao za samopouzdanje - rekao je Đoković novinarima uoči starta Vimbldona.

RAZMISLIĆU O SVOJOJ BUDUĆNOSTI! Noletu puklo pred očima posle sedmočasovnog sastanka!

Novak se dotakao i odnosa sa Kirjosom koji se ne libi da ga često potkači u medijima.

Odgovorio bih mu na pitanje apsolutno. Kako stvari stoje za sada, ne očekujem da će mi se obratiti za savet, ali ako pita, što da ne - velikodušan je Đoković.

On je naveo koliko mu je bilo neobično što je prvi put sa 17 godina igrao na travnatoj podlozi.

Mi nemamo teniske terene na travi. Mislim da sam prvi put igrao na travi sa 17 godina i to baš ovde u Engleskoj. Čini mi se da je to bilo na mom prvom turniru na travi, odnosno kvalifikacijama za Vimbldon. Nikad nisam igrao kao junior. I da budem iskren, malo sam se mučio prvih godina karijere. Morao sam da shvatim kretanje i svoj zamah. Trava je specifična, traži više svestranosti u igri. Ova podloga traži više vremena da se neko navikne na nju - objasnio je Đoković.

TEMPIRAM FORMU DA BUDEM NAJBOLJI U TOKIJU! Đoković glavom već na Olimpijskim igrama, evo koju je glavnu promenu uneo!

Vraćajući se na početak karijere Đoković je naveo da ga nije obradovao što su u to vreme dominirali Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Mislim da ova era ima mnogo dobrobiti za sport. Nisam bio baš srećan što sam deo nje u početku kada su Federer i Nadal dominirali, nisam mnogo pobeđivao na turnirima, ali je sada drugačija priča. Sada sam zahvalan, jer me je učinila boljim igračem - rekao je Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija