• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2019

17:07

(VIDEO) NEKA BOMBA EKSPLODIRA, PROKLETI ENGLEZI! Besni Fonjini ZAPREPASTIO SVET!

Tenis

(VIDEO) NEKA BOMBA EKSPLODIRA, PROKLETI ENGLEZI! Besni Fonjini ZAPREPASTIO SVET!

Podeli vest

Italijanski teniser Fabio Fonjini bio je izuzetno ljut na organizatore Vimbldona, a s obzirom na to da ima kratak fitilj jasno je da se nije ni trudio da iskotroliše bes

Fabio Fonjini je 10. igrač na ATP listi, u trećem kolu je poražen od Amerikanca Tenisa Sandgrena (6:3, 7:6, 6:3).

Igrali su na Terenu broj 14, što se nije svidelo italijanskom teniseru, pa nije imao milosti prema domaćinu. Tražeći čelendž u jednom trenutku, požalio se na slabe uslove za igru na terenu broj 14.

Incident se dogodio na 2:2 u drugom setu prilikom servisa Italijana. Fonjini je u bradu na italijanskom jeziku promrmljao:

- Da li je po pravilima da igramo ovde? Prokleti Englezi. Prokleti!  Želeo bih da bomba ovde eksplodira. Bomba bi trebalo da eksplodira - siktao je Fonjini.

Grube reči Italijana, ali ruku na srce s obzirom na njegov rang, neverovatno je da su ga organizatori stavili na pomenuti teren kada se borio za osminu finala Vimbldona.

 

 


Inače, poraz Italijana je neočekivan, a platio je ceh igranja dva meča u pet setova u prethodnim rundama Vimbldona, u kojima je proveo ukupno sedam sati na terenu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pinokio

pre 4 godine

Pa Fabio je samo glasno izgovorio sto i ostatak sveta iskreno misli . Razlika je sto je to samo eto snimano a kad ostali nepoznati ljudi o tome govore to ne zabelezi niko. Vecina normalnog sveta misli isto sto i Fabio . Engleski smradovi , genocidni . Najveci zlocicni u istoriji roda ljudskoga . Nas su ucili da je to bio Hitler . Ne nije . Hitler svakako jeste zlocinac , ali englezi su najveci zlocinci u istoriji civilizacija . Ubedljivo . I to je to .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17