• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

07:56

POKUŠAVA DA SE OPERE! Ivanišević: Nikada nisam rekao da bih ubijao Srbe!

Tenis

POKUŠAVA DA SE OPERE! Ivanišević: Nikada nisam rekao da bih ubijao Srbe!

Podeli vest

Posle toliko godina, i baš kada je stao uz našeg Novaka Đokovića na Vimbldonu, Goran Ivanišević je rešio da se opere za svoje sramne izjave

Ivanišević je bio deo stručnog štaba našeg najboljeg tenisera, a 1992. godine nije biranim rečima govorio o Srbima. Hrvat je sada pokušao da promeni sliku.

On je otkrio da su ga navijači na turniru Adelejdu, pet do 10 Srba vređali tokom meča. I da je izjava da bi voleo da puca na Srbe, zapravo loše prenešena.

Dali su mi poluatomatsku pušku da gađam mete. One su iskakale, ja ništa nisam pogodio. Posle su novinari doznali za to i pitali kako je bilo. Ja sam im rekao da je bilo super, ali da bi bilo bolje da su umesto meta bili oni navijači sa meča. Novinar je to preveo kako je preveo. Pogrešno. Ja jesam to rekao, ali se moja izjava odnosila samo na te navijače, jer su me stvarno izludeli vređaući mene i psujući mi majku. Ali ja nisam nikada posle toga ništa slično rekao niti sam imao takve izjave - rekao je Ivanišević za "Politiku".

PRVO SRBIN, PA FEDAL! Evo kad Nole igra polufinale Vimbldona!

On je nastavio u istom ritmu.

Svaku šansu sam koristio za promociju Hrvatske. Svako je radio šta je mogao, tako da ne vidim neki sporan deo. Ispalo je kao da sam stvarno uzeo mitraljez i ubio 500 ljudi, a to nije tačno. Nisam nikoga ubio niti sam mislio da nekoga ubijem - zaključio je Ivanišević.

Ostaje da se vidi da li na ovaj način Ivanišević pokušava da promeni ploču, kako bi smanjio loše komentare i na duže staze postao član stručnog štaba Novaka Đokovića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
moravka

pre 4 godine

Vrlo tuzno i vrlo ruzno ,kaze mislio na navijace , pa sama pomisao da bi nekog ubio je dovoljni dokaz,oprosti mu Boze sto ima toliko zla u sebi.

Teniser

pre 4 godine

Čudime da se toga niko ne seća ... Zašto ga novinar nije pitao za izjavu koju je dao u tom Londonu za Moniku Seleš? Trebalo je valjd da na balu za učesnike Wimbldon turnira igra sa Monikom i navodno je rekao da mu ne pada na pamet da igra sa tom Srpskom ku*vom ... Ima nas koji imamo dobro pamćenje i pamtimo još neke njegove ispade i izjave.

Trinitron1

pre 4 godine

Срамота која количина лажи Иванишевића, као да смо малоумни

SS

pre 4 godine

Još jedan ustaški idiot.Bolje bi mu bilo da dobro prouči svoje porodično stablo,možda nešto korisno i pronađe.

dzon

pre 4 godine

laze zbog love,,ovo noletu ne treba nek otera ustasu odma,pa nek strelja navijace na drugom mestu

Xrago

pre 4 godine

Dosta više sa tim život ide dalje samo napred momci pokažite da smo zajedno jači i od Vimbldona kao i od racizma. Bolno je bilo nepovratilo se nikad.

Mudrac

pre 4 godine

Зар није рекао да би радо видео неког Србина испред митраљеза из кога је пуцао? Како то није жеља да убија Србе? А сада је искористио наивост Ђоковића и лажни космополитизам да узме неку пару од мрских Срба.

SS

pre 4 godine

Smešno i tipično ustaški,a kod nas Srba je to,puj pike to se više ne važi,bilo pa prošlo do nedaj bože da se ne ponovi,i kako kaže vođa,moramo pamtiti ali gajiti prijateljske odnose,ali ja samo pamtim za sada.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija