• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

09:21

TREBA DA IM UĐE U GLAVU! Nole može da utiče na duel Federera i Nadala!

Tenis

TREBA DA IM UĐE U GLAVU! Nole može da utiče na duel Federera i Nadala!

Podeli vest

Novak Đoković će u polufinalu Vimbldona prvi na teren. Legendarni as Bred Gilbert veruje da Srbin može da utiče na duel Nadal i Federera

- Ukoliko Đoković "razbije" protivnika u meču pre njihovog, to će taj duel malo promeniti. Pobednik će morati da igra sa njim, koji će ga već čekati u finalu. Mislim da postoji ta prednost u tome ko igra prvi... To što znate da ćete igrati protiv Đokovića u finalu i morati da pobedite dvojicu iz "velike trojke" utiče na vas - rekao je Gilbert.

POKUŠAVA DA SE OPERE! Ivanišević: Nikada nisam rekao da bih ubijao Srbe!

Novak će svoj meč protiv Aguta igrati od 14.00, dok će kada on završi na teren izaći Rodžer Federer i Rafa Nadal. 

Nole sanja finale, ali i da izvrši pritisak na dva velika asa, tako bar tvrdi Gilbert.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija