• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

17:18

NOLE, DA LI ĆEŠ GLEDATI RAFU I RODŽERA? Neke će šokirati izjava srpskog asa o FEDAL-u!

Tenis

NOLE, DA LI ĆEŠ GLEDATI RAFU I RODŽERA? Neke će šokirati izjava srpskog asa o FEDAL-u!

Podeli vest

Novak Đoković je posle skoro tri sata igre pobedio Španca Roberta Bautistu Aguta 6:2, 4:6, 6:3, 6:2 u polufinalu Vumbldona

Novak brani trofej, a ovo mu je šesto vimbldonsko finale, a bori se za peti trofej posle 2011, 2014, 2015. i prošle godine.

- Hvala, pre svega ovo je turnir koji sam sanjao kao klinac, bez obzira na istoriju i finala koje igram. Snovi se ostvaruju, igrati finale na Vimbldonu je nešto drugačije - rekao je Đoković posle meča.

Imao je zanimljiv odgovor na pitanje da li će gledati drugo polufinale u kom se sastaju Rodžer Federer i Rafael Nadal.

- Moji treneri će svakako gledati ceo meč, ja ću bar neki deo. Ja sam navijač, fan tog meča Federera i Nadala i jednog od najvećih rivalstava svih vremena, sjajno je videti ih kako igraju -rekao je Đoković.

(VIDEO/FOTO) NEUNIŠTIVI NOLE POSLAO AGUTA NA IBICU! Pregazio Španca za šesto finale Vimbldona!

(VIDEO/FOTO) ZAPUŠIO IM USTA! Novak eksplodirao posle brutalnog poena i poslao poruku Englezima!

Priznao je Nole da je  mora ozbiljno da se potrudi protiv Aguta

- Roberto je igrao prvo polufinale na grend slemu, ali nije bio preplavljen stadionom i situacijom i igrao je dobro. U prvom setu je bio nervozan i pravi neke nekarakteristične greške, ali posle se sredio i počeo da igra bolje. Lepo je plasirao servise i otvarao poene, tako da sam bio malo stegnut. U trećem setu je mogao meč da ode i u drugom pravcu i srećan sam što sam pobedio.

Finale se igra u nedelju od 15 sati, a ukoliko Đoković bude igrao sa Nadalom to će biti 55. okršaj, a protiv Federera 48. duel.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija