• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

22:10

ISCRPLJEN SAM, ALI MOGU DA POBEDIM NOVAKA! Federer veruje u uspeh u finalu Vimbldona!

Tenis

ISCRPLJEN SAM, ALI MOGU DA POBEDIM NOVAKA! Federer veruje u uspeh u finalu Vimbldona!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer savladao je Rafaela Nadala i zakazao finale sa Novakom Đokovićem. Pored velikog umora drugi igrač sveta smatra da može do novog trona

Švajcarac i Srbin će se u nedelju od 15.00 boriti za Rodžerov deveti, odnosno Novakov peti trofej na terenima Ol Ingland klaba.

MOGU SUTRA DA SE POVUČEM AKO HOĆU! Đoković iznenadio svojom izjavom nakon plasmana u finale Vimbldona!

- Iscrpljen sam, bilo je teško na kraju, Rafa je odigrao neverovatne udarce da bi ostao u meču. Mislim da sam igrao na visokom nivou, sve u svemu sam zadovoljan, uživao sam i publika je bila sjajna. Borbe sa Rafom su uvek specijalne i bilo je lepo - rekao je Federer posle meča.

On je Španca savladao posle četiri seta i nešto više od tri sata borbe (7:6, 1:6, 6:3, 6:4), a zadovoljan je što su neki od ključnih poena pripali njemu.

- Nisam siguran, imao sam momente kad sam bio dobar na servisu, najvažniji poeni u meču su otišli na moju stranu. Bilo je i onih tesnih poena i dugih razmena, igrao sam raznovrsno, spinovi, morao sam da hvatam lopticu na pravi način, na kraju se mučio na meč loptama... Taj prvi set je bio vrlo važan kada sam poveo sa 1-0. Probao sam da zaštitim to, on se vratio u drugom setu snažno i ne znam, bilo je uživanje igrati ovo danas - kaže Švajcarac.

Prokomentarisao je i svog rivala u finalu rekavši da Đoković opet igra najbolje što ume i da je zbog toga prvi na ATP listi.

- Apsolutno. Igrao je sjajno protiv Bautiste Aguta, igra fenomenalan turnir. Novak je ponovo na vrhu i vrhuncu, on brani titulu ovde. Pokazao je zašto je to tako, obe nedelje igra fenomenalno i nadam se da ću moći malo da ga poguram i dobijem, ali to će biti jako teško. Kao što znamo, on nije broj 1 bez razloga. Tako je dobar poslednjih godina. Zato će biti poseban meč baš kao protiv Nadala i mogu da kažem da sam jako jako uzbuđen - zaključio je Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija