• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2019

17:10

(VIDEO) FEDERER JE OVO VEĆ JEDNOM DOŽIVEO! Švajcarac je pre osam godina pljuvao Novaka, Srbin mu dokazao da kod njega ništa nije slučajno!

Tenis

(VIDEO) FEDERER JE OVO VEĆ JEDNOM DOŽIVEO! Švajcarac je pre osam godina pljuvao Novaka, Srbin mu dokazao da kod njega ništa nije slučajno!

Podeli vest

Rodžer Federer nije uvek bio na strani našeg Novaka Đokovića... Često je imao komentare koji su znali da zabole navijače našeg asa, a ovoga puta sve mu se vratilo poput bumeranga

Rodžer je 2011. godine u polufinalu US opena doživeo nešto slično.

- Mislim, molim vas. Vidite, neki igrači odrastu igrajući tako. Sećam se kada sam gubio juniorske mečeve – gube sa 5:2 u trećem setu, a onda počnu da "šamaraju" loptice. Iz nekog razloga tad sve ulazi u teren jer je to način na koji su naučili da igraju kada su u zaostatku. Ja nikada nisam igrao na taj način. Verujem u moto da će se vredan rad isplatiti jer na početku karijere nisam možda uvek radio najviše što sam mogao. Zato je meni veoma teško da razumem kako neko može da odigra takav udarac na meč lopti. Ali možda on to radi već 20 godina, tako da je to za njega normalno. Morate njega da pitate", rekao je tada razočarani Federer - rekao je Rodžer 2011. godine.

 

Sada 2019. godine, Švajcarac je imao dve meč lopte i dogodilo mu se nešto slično. Toliko je pričao o tome, i sada mu se sve vratilo kao bumerang.

Nole je dokazao Rodžeru da kod njega ništa nije slučajno... Federer je platio veliku cenu komentarima koje je davao...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija