• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2019

14:52

(FOTO) ŠIPTARI, MOŽETE SAMO DA CRKNETE OD MUKE! Za sramne medije sa Kosova Đoković NE POSTOJI!

Tenis

(FOTO) ŠIPTARI, MOŽETE SAMO DA CRKNETE OD MUKE! Za sramne medije sa Kosova Đoković NE POSTOJI!

Podeli vest

Ceo svet se divi Novaku Đokoviću koji je na maestralan način pobedio Rodžera Federera (3:2) u finalu Vimbldona, pojedini španski mediji su mu čak posvetili celu naslovnu strani, a za šiptarske medije sa Kosova prvi teniser sveta kao da ne postoji

Kada pomislite da ste sve videli, da više niko ne može da vas iznenadi, šiptari vas demantuju. Mediji u Albaniji kao i albanski mediji sa Kosova, imaju neki ozbiljan problem. Po svemu sudeći neizlečiv. Oni su maksimalno ignorisali finale najvećeg tenisekog turnira , samo zato što ga je osvojio Srbin!

Telegrafi je pomenuo finale Vimbldona. Ali, za njih vest nije da je Novak pobedio i to pošto je spasao dve meč lopte, nego da je Rodžer izgubio.

- Uprkos fantastičnoj igri, Federer nije uspeo da osvoi Vimbldon - naslov je na pomenutom portalu. 

Foto: prinstcreen

 


"Koha" je samo jednu kratku vest posvetila svetskom spektaklu. Očigledno im je smetala činjenica da je trofej pripao Srbinu.

Foto: prinstcreen

 

Za portal "Indeksonline.net" muško finale u singlu na Vimbldonu se nije odigralo. Poslednja vest iz tenisa, koja je njima bila zanimljiva, je finale muškog dubla.

Foto: prinstcreen

 

"Lajmi.net" je jedan od retkih portala koji su preneli vest o pobedi Đokovića.

- Neverovatna  pobeda srpskog tenisera protiv Federera u finalu Vimbldona je možda ključna u borbi za rekord po broju grend slem titula - piše "Lajmi".

Ostale medije ne vredi ni pominjati, jer su u istom meniru ispratili finale Vimbldona, kao da se nije igralo. Portal "Kosova.info" ignorisao je Novaka, kao i Zeri, Zhurnal... 

Foto: prinstcreen

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stanisa

pre 4 godine

neki hoce da te ubiju ,i sve sa tvojim rodjacima i domacim zivotinjama, a ti se cudis ponasanju njihove stampe !??jel iko razuman moze da nauci Srpske novinare ,nacistickim manirima hitlerovih prijatelja ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija