• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2019

15:47

JE*O ONOG KO JE BOLJI AKO NE POBEDI! Ivanišević skoro doživeo nervni slom zbog Đokovića!

Tenis

JE*O ONOG KO JE BOLJI AKO NE POBEDI! Ivanišević skoro doživeo nervni slom zbog Đokovića!

Podeli vest

Goran Ivanišević nije iz lože Novaka Đokovića pratio finalni meč sa Rodžerom Federerom, bio je u Umagu, u jednom kafiću, ali se ništa manje nije nervirao nego da je bio u Londonu, na Centralnom terenu

- Sedeo sam u teniskoj Akademiji, u kafiću, i guzica me boli! Bolje da nisam bio tamo na tribini, jer ovde sam mogao da psujem, a tamo moraš da budeš tih - rekao je za Ivanišević hrvatski portal Večernji.hr.

Nije lako treneru da glada meč kakav su odigrali Novak i Rodžer.

- Bio sam već u tim situacijama kao trener Marina Čilića i nije lako biti trener i to gledati. Eto što ti je sport, ovo finale bilo je perfektan primjer. Je*o onog koji je bolji ako na kraju ne dobiješ meč. Eto, Federer je bio briljantan, bio je bolji u svakom segmentu teniske igre osim što nije dobio meč. I vidiš koliko je Novak u glavi jak. Odigrao je tri taj-brejka za k..., kad je trebalo, stisnuo je. To je glava! Odigraš ni blizu najboljeg što možeš, Federer igra fenomenalno taktički i na kraju Novak opet dobije meč.

Veruje Ivanišević da će se Švajcarac teško vratiti posle šokantnog poraza u finalu.

- Federeru će biti teško od ovoga se sada oporaviti, to nije lako. To je šok za sve.

Foto: Reuters

 

Za bivšeg šampiona Vimbldona ovo je drugi trofej u Londonu, sada kao treneru.

- To sam baš hteo da pitam, da li ja to smem da računam kao svoj drugi grend slem ili ne? Pa ja mislim da smem. Od sedam pobeda bio sam tamo na tri. Bio sam prisutan i na treninzima. Dakle, računam! Neću biti bahat, ali ja ću ga staviti u kućicu, kao jedan od trenera koji ima trofej Vimbldona i kao igrač i kao trener. Nema ih baš puno - Boris Beker sigurno ima, mislim i Stefan Edberg. Staviću ja i ovaj vimbldonski trofej u svoju kućicu osvojenih pa neka mi ga neko miče ako hoće!

Otkrio je i šta mu je posle meča rekao Novakov trener  Marjan Vajda.

- Rekao mi je: "Gorane, ne znam gde mi je srce".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazar

pre 4 godine

Sta lupeta ovaj Ivanisevic ??? ;ON neki trener i kome molim te

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija