• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2019

23:46

NOLETOVI NAVIJAČI DOŽIVELI SLOM ŽIVACA! Dobili su URNEBESNU poruku od prvog tenisera sveta!

Tenis

NOLETOVI NAVIJAČI DOŽIVELI SLOM ŽIVACA! Dobili su URNEBESNU poruku od prvog tenisera sveta!

Podeli vest

Novak Đoković je nakon pet sati pobedio Rodžera Federera 3:2 u maratonskom finalu za peti trofej na Vimbldonu

To je njegov 16. grend slem u karijeri, čime je prišao Rafaelu Nadalu na dve, a rekorderu Švajcarcu na četiri titule.

Vodio je najbolji teniser sveta 1:0 i 2:1 u setovima u finalu, potom bio na ivic ambisa. Ali, preživeo je, spasao je dve meč lopte,  čudesno se vratio i došao možda i do najveće pobede u karijeri koja bi mogla da ispiše istriju. 

NEĆETE VEROVATI, NADAL JE NAVIJAO ZA NOVAKA! Evo zašto je Rafa ŽELEO POBEDU SRBINA, dok je stric bio uz Rodžera!

I dok se on mučio na terenu, dok su mu zviždali Englezi na svaki potez, njegovi navijači se nervirali, grickali nokte, poželeli da se kroz TV ekran probiju do Centralnog terena i sve im saspu u lice. Za to vreme, Nole je bio hladan kao špricer, kao nikada u karijeri delovao je hladan kao led, kao da ga ne dotiče sve što se dešava oko njega.

JE*O ONOG KO JE BOLJI AKO NE POBEDI! Ivanišević skoro doživeo nervni slom zbog Đokovića!

DONEO JE ODLUKU! Ovo je Noletov plan posle Vimbldona!

Uspeo je, pobedio i Federera i Engleze, mada je njegovim navijačima bila potrebna reanimacija posle petočasovnog nerovaranja. Prvi teniser sveta imao je urnebesnu poruku za njih.

- Ne znam. Mogu da im preporučim jednu dužu pauzu od gledanja mojih mečeva, mada je sezona je jeku sada. Vidimo se opet, nadam se da su se "navukli" na moje mečeve. To je sve - nasmejao se Nole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija