• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2019

11:41

(FOTO) SEKSI GLUMICA NE MOŽE BEZ NOVAKA! Prelepa Indijka bodrila našeg asa u Londonu!

Tenis

(FOTO) SEKSI GLUMICA NE MOŽE BEZ NOVAKA! Prelepa Indijka bodrila našeg asa u Londonu!

Podeli vest

Indijska glumica Dipika Padukone (33) bodrila je uživo sa tribina "Ol Ingland klaba" srpskog tenisera Novaka Đokovića (32) u finalu Vimbldona

Brojni glumci, pevači, sportisti zajedno sa kraljevskom porodicom uočeni su na tribinama tokom ovogodišnjeg Vimbldona, ali ovu lepoticu niko nije primetio sve do juče, kad je na društvenim mreža okačila sliku sa Centralnog terena.

Pravdanje

Dipika je dobra prijateljica moje supruge Jelene i veliki teniski fan
Novak Đoković


Svetski mediji spekulisali su pre tri godine da između Dipike i Noleta postoji nešto više od prijateljstva, međutim, naš as je to demantovao. Ipak, prelepa bolivudska glumica očigledno i dalje voli da bude u Đokovićevoj blizini, pa je zajedno sa sestrom Anišom uživala u loži poznatog teniskog stadiona.

Italijani zakuvali

Govorkanja o Dipiki i Novaku počela su u martu 2016. tokom masters turnira u Indijan Velsu. Tad su paparaci uslikali Novaka i Dipiku na zadnjem sedištu automobila kako odlaze sami na večeru u jedan elitni restoran u Los Anđelesu.



Italijanski mediji su potom otišli i korak dalje i tvrdili da su Novak i njegova supruga Jelena pred razvodom zbog Indijke, te da je njegova lepša polovina sama otišla na letovanje upravo zbog navodne prevare. Sva ova dešavanja poklopila su se sa Đokovićevim padom u igri, od kojeg mu je dugo trebalo da se oporavi, ali je on jednom prilikom objasnio da su Dipika i Jelena zapravo prijateljice.

 

 

Povezivali ga sa Šarapovom, Natašom Bekvalac...

 

Novak Đoković i Jelena u braku su od 2014, a zabavljaju se čak 14 godina. Ipak, uprkos tome što njihova ljubav datira od tinejdžerskih dana, često se spekulisalo da je Novak pao na čari neke od svetskih, ali i srpskih lepotica. Najčešće je povezivan sa ruskom teniserkom Marijom Šarapovom jer su često trenirali zajedno, a pominjala se čak i Hrvatica Dona Vekić. Od domaćih zvezda pevačica Nataša Bekvalac se dovodila u vezu sa Novakom, a nekoliko puta su i uslikani na istom mestu.


- Nasmejale su me sve te priče u vezi sa Dipikom. Ona je dobra prijateljica moje supruge, a i veliki je teniski fan, zato ste je možda videli nekoliko puta na mojim mečevima - rekao je svojevremeno Novak.

Ispostavilo se da prijateljstvo Novaka i Dipike traje od 2014, kada su se upoznali na egzibicionom turniru u njenoj rodnoj Indiji. Godinu dana kasnije lepa glumica je posle jednog meča na Vimbldonu upoznala i Jelenu Đoković, ali njih dve nisu posle toga više nikada viđene zajedno.
Padukoneova nije nikada ni potvrdila ni demantovala navode da sa Novakom ima nešto više od prijateljstva, ali je o njemu uvek govorila u superlativu.

- Novak me očarao na prvi pogled. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan. Uzbudljivo je upoznavati ljude koji su šampioni i talentovani za svoj posao - rekla je svojevremeno Dipika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

day 2, look 3... #Cannes2019 @philosophyofficial

A post shared by Deepika Padukone (@deepikapadukone) on May 17, 2019 at 1:47am PDT

Udata od novembra

Afera je ubrzo zaboravljena jer su Novak i Jelena izgladili nesuglasice, ako ih je i bilo, i posle sina Stefana 2015. dobili ćerku Taru u septembru 2017. I Dipika je u međuvremenu pronašla svoju sreću, a u novembru prošle godine udala se u Italiji. Njen suprug je takođe indijski glumac Ranvir Sin, a njih dvoje se zabavljaju od 2012. sa prekidima.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taaaaddaaaaa!!!?? #Cannes2019 @lorealmakeup @lorealhair @lorealskin

A post shared by Deepika Padukone (@deepikapadukone) on May 16, 2019 at 8:40am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@albertaferretti

A post shared by Deepika Padukone (@deepikapadukone) on Mar 19, 2019 at 2:10pm PDT


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17