• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2019

21:10

ĐERE ODUŠEVIO HRVATE I PLASIRAO SE U POLUFINALE! Srbin nastavlja pohod ka tituli u Umagu!

Tenis

ĐERE ODUŠEVIO HRVATE I PLASIRAO SE U POLUFINALE! Srbin nastavlja pohod ka tituli u Umagu!

Podeli vest

Naš teniser Laslo Đere plasirao se u polufinale turnira u Umagu pobedom nad Argentincem Leonardom Majerom sa 6:4, 6:7, 6:3

U prvom setu je ključan bio brejk u 3. gemu, drugi set prošao je uz čak tri ispuštene meč lopte našeg tenisera pri 6:6.

IZAĐITE NA ULICU I PITAJTE LJUDE DA LI JE NOLE BOLJI OD MENE! Federer pokušao da odgovori na pitanje svih pitanja!

U taj-bejku, čak tri set lopte je osujetio naš igrač, jednom je to učinio uz nestvaran bekhend lob, iz očaja, kada je neverovatnom preciznošću pobrao ovacije publike.

Međutim, pobeda je odložena za treći set kada je Srbin potvrdio klasu i plasirao se u polufinale gde će igrati protiv Atile Balaža. Srbija u Hrvatskoj ima još jednog predstavnika, a to je Filip Krajinović koji igra protiv Bedenea.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
luda mara

pre 4 godine

Odkad se prezime Lajovic pise Krajinovic?Na kom je to jeziku?Pozdravio vas Filip(Krainovic) i obavestava vas da je on eliminisan u drugom kolu a da je u npolufinale usao Duci(Lajovic).

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija