• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

09:03

VIMBLDON JE BIO LEKCIJA SVIMA! Ovaj udarac je Noletovo najjače oružje!

Tenis

VIMBLDON JE BIO LEKCIJA SVIMA! Ovaj udarac je Noletovo najjače oružje!

Podeli vest

U svom arsenalu Novak Đoković ima mnogo oružja, ali... Legendarni Nik Bolitijeri ističe da jedan udarac najboljem teniseru sveta daje veliku prednost

- Jedna od glavnih lekcija svima posle ove dve nedelje na Vimbldonu je da igrači sa dvoručnim bekhendom imaju veće šanse za uspeh od onih sa jednoručnim. Kada imate dvoručni bekhend kao Novak Đoković, to je fantastično oružje - rekao je Bolitijeri.

On je dodao da je velika trojka još uvek "glavna".

Vidim i dalje da su Federer, Đoković i Nadal igrači koje treba pobediti. Za Federera i Nadala, Novak će i dalje biti velika prepreka na njihovom putu. Nadal ima prednost na šljaci, ali na svim drugim podlogama, Đoković je favorit.

OVE REČI SU NOLETOVI NAVIJAČI ČEKALI! Đoković je bolji od najbolje verzije Nadala i Federera!

Njega su razočarali mladi igrači.

- Problem za njih je što Federer sa 37 i Nadal sa 33 igraju i dalje svoj najbolji tenis, dok Đoković sa 32 deluje kao da će još dosta biti tu u vrhu. Kada imate tri 'teškaša' u vrhu, teško je za mlade. Oni svi znaju da će na takvim takmičenjima verovatno morati da pobede bar dvojicu od te trojice da bi osvojili pehar - zaključio je i Bolitijeri.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija