• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

11:22

OPASNA PROZIVKA! Zverev udario na Lendla: Više ga zanimaju pas i golf od mene!

Tenis

OPASNA PROZIVKA! Zverev udario na Lendla: Više ga zanimaju pas i golf od mene!

Podeli vest

Nemački teniser Aleksander Zverev prolazi kroz težak period. Ima mnogo problema van terena, igra očajno i sada je rešio da udari na svog trenera Ivana Lendla

- Ponekad odemo na trening koji traje dva sata. Samo se dogodi da mi odjednom okrene leđa i počne da prepričava kako je igrao golf. Dobio je novog psa, pokazuje mu kako da ide da obavi nuždu. Glavne su mu teme golf i njegov pas - rekao je Zverev.

VIMBLDON JE BIO LEKCIJA SVIMA! Ovaj udarac je Noletovo najjače oružje!

Teniser je nastavio u istom ritmu.

- Ne može da se dogodi da imam problem s drugim servisom i dok ga treniram, njemu posle 20 minuta postane dosadno i počne da priča kako je izveo neverovatan udarac na šestoj rupi - zaključio je Zverev.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija