• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2019

13:51

MORA DA SLUŠA STRICA! Toni Nadal ima poruku za Rafu: Uči od Novaka!

Tenis

MORA DA SLUŠA STRICA! Toni Nadal ima poruku za Rafu: Uči od Novaka!

Podeli vest

Toni Nadal ima jasnu poruku za Rafu! Bivši trener smatra da Španac mora da uči od našeg Novaka Đokovića

- Finale je bilo jedno od najboljih u istoriji, imalo je sve što je terebalo za veliki meč, mada pamtim bolje mečeve na US Openu ili recimo u polufinalu Rolan Garosa 2011. godine - rekao je Toni Nadala za špansku državnu televiziju.

On smatra da će Rafa tek igrati na visokom nivou.

- Rafa ima još dosta godina pred sobom na najvišem nivou, tačnije sve dok bude osetio da ga tenis uzbuđuje. Godinama su govorili kako će imati kraću karijeru, srećom, nisu bili u pravu. Bio je u stanju da sluša, ispiisali su ga drugi. To je znak inteligencije. Nivo igre je uvek bio visok, nekad i previsok - smatra Toni.

(VIDEO) NEMAC NAUČIO NOLETA FORMULU ZA KLJUČNE POENE! Kad je teško Nole koristi Bekerov SPECIJALNI UDARAC!

Toni i Rafa su zajedno gledali finale Vimbldona, a bivši trener imao je i savete. Otkrio je o čemu su pričali.

- Zajedno smo gledali finale i rekao sam mu, "pogledaj gde Novak stoji, odakle vraća servis". Bio je mnogo bliži osnovnoj liniji nego što je Rafa bio protiv Rodžera u polufinalu. Priznao mi je da sam u pravu i da nije bilo dobro što je stajao daleko iza kod riterna. Pitao sam ga, "zašto nisi promenio poziciju za retern kad smo ti i Fransisko Rođ i ja rekli da je to da uradiš tokom meča"? Rekao mi je da nije video, da nije razumeo naše signale, da jeste, svakako bi uradio drugačije - jasan je Toni Nadal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
shooster

pre 4 godine

Kako bre ne pisete gde letuje i zabavlja se Nole kralj????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija