• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2019

20:40

(VIDEO) NOLE OTIŠAO U PEVAČE! Đoković zapevao sa Jelenom uz pratnju hrvatskih svirača!

Tenis

(VIDEO) NOLE OTIŠAO U PEVAČE! Đoković zapevao sa Jelenom uz pratnju hrvatskih svirača!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković trenutno je na odmoru na hrvatskom ostrvu Korčula gde je sa svojom suprugom Jelenom iskoristio slobodno vreme i da zapeva

Srpski teniser pokazao je svoje pevačko umeće na odmoru u Hrvatskoj. Đoković je na Tviteru podelio video na kom zajedno sa svojom suprugom uživa i pevuši hit Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti".

MORA DA SLUŠA STRICA! Toni Nadal ima poruku za Rafu: Uči od Novaka!

- Zahvalan sam na specijalnom vremenu sa Jelenom u Hrvatskoj. Pevanje sa klapom sa Korčule, sjajno iskustvo - napisao je Nole.

Naš as posle osvajanja titule na Vimbldonu koristi priliku da se odmori, a krajem avgusta čeka ga učešće na US openu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbin

pre 4 godine

Nikad vise za tebe Nole ne navijam mozes slobodno preci da igras pod Hrvatskom zastavom

Vlah alija

pre 4 godine

E nole da si otišao u Sopot volili bi te i krezubi u srbiji nadam se da nisi imao gućijevu torbicu jer če prestati da te gleda i velečasni

Svetlana

pre 4 godine

Zar pored tolikih ostrva na ovoj planeti ti,zbog koga smo,sa tobom izgarali,bas letujes u Hrvatskoj.Bas te briga kako su prosli sezoski radnici,Srbi,kako vaterpolisti....Hrvstski trener,pa ostrvo,jos samo drzavljanstvo.Vise me ne zanimas a verujem i mnoge!Pare i slava kvare ljude,definitivno!

Mile

pre 4 godine

Koji licemjer dragi boze , ti isti Hrvati su izvrsili genocid od 91-95 nad tvojim narodom ...Srpskim narodom kome i ti pripadas bar tako javno kazes i ti im se ulizujes ...fuj!Nikad vise ne navijam za tebe a ni mnogi drugi ,Nik Kirgios je bio u pravu!

ljubica

pre 4 godine

Danas peva sa klapom sa Korcule, a sutra sa Tompsonom.

naravno

pre 4 godine

Još jedan u nizu bezbrojnih primjera njegovog plitkog ulizivanja.Vidio da ga publika širom svijeta ne voli ,pa se sada okrenuo Balkanu ,a Hrvati su mu prioritet.Njegova ulizivanja su dokaz da ga itekako boli činjenica što ga ne voli publika širom svijeta.Trebao bi napokon da shvati da dok god bude igrao Federer ,publika će širom svijeta uvijek navijati za njega.Kad on završi karijeru,publika će se okrenuti nekom mlađem teniseru ,tako da Novak neće nikad biti najomiljeniji teniser.

shooster

pre 4 godine

Daj ljudi pa dokad ce vas mržnja da zaslepljuje istina je da ima dosta u hrvatskoj primitivaca Al zar bi se bolje osecao na Baliju Maldivima itd dok ode more vino gitara prelepa zena uz tebe i uz to jos peva Olivera!!! Vi primitivci to nikad necete da shvatite

Jovan

pre 4 godine

Jesi li obisao na Korculi nasu pravoslavnu crkvu Uspenja Presvete Bogorodice? Hram je zaduzbina Nemanjica,sagradjen 1220g

Emanuel

pre 4 godine

Uzivaj legendo,neosvrci se na primitivce i nacionaliste sa bilo koje strane

Sasa

pre 4 godine

izgoreo si za sva vremena. fino propagiranje "lijepe nase" "bratstvo i jedinstvo " !!! sta ces...

Sasa

pre 4 godine

I Pepe Imaz ga "trenira". Sta ces? Jogas........ je sve popularnija. Pa egzits........ Sta je sledece na redu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija