• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2019

08:22

RAFA BRANI NOLETA, UĆUTKAO HRVATA: Tenis nije kao fudbal, NA SREĆU MOŽEŠ DA POBEDIŠ JEDNOM U DVE GODINE!

Tenis

RAFA BRANI NOLETA, UĆUTKAO HRVATA: Tenis nije kao fudbal, NA SREĆU MOŽEŠ DA POBEDIŠ JEDNOM U DVE GODINE!

Podeli vest

O finalu Vimbldona između Novaka Đokovića i Rodžera Federera (3:2) i dalje se priča, ako je prošlo deseta dana

Jedni kažu da je to najbolje finale ikada odigrano u Londonu, dugo da je najzanimljivije. Takođe, nije bez pažnje promaklo ni ponašanje navijača, koji su navijali protiv srpskog tenisera.

Pored toga, jedni smatraju da je Federer odigrao bolje od Novaka, koji je ipak bio najbolji kada je bilo najpotrebnije. Među njima je naravno  i Ivan Ljubičić, trener švajcarskog asa.

Kaže da je Federer u tom meču bio bolji, između ostalog i zbog toga što je osvojio 14 poena više od Srbina.

(VIDEO) NOLE OTIŠAO U PEVAČE! Đoković zapevao sa Jelenom uz pratnju hrvatskih svirača!

KAŽU DA SMO UBICE I SILOVATELJI, NOLE JE SVETU POKAZAO KO SU SRBI! Srđan Đoković o srpskom inatu, neprijateljima, Goranu...

Ali, Rafael Nadal se ne slaže s tim konstatacijama:

- Gledajte, tenis nije kao fudbal u kojemu jedan srećan udarac može da odluči ishod. U tenisu na sreću možeš da pobediš možda jednom u dve godine - jasan je španski teniser.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija