• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

12:20

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? RODIK RAZBESNEO NOVAKOVE NAVIJAČE: Kirjos je dobar za tenis!

Tenis

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? RODIK RAZBESNEO NOVAKOVE NAVIJAČE: Kirjos je dobar za tenis!

Podeli vest

Počeo je Endi Rodik konačno da nam se sviđa, ali je nekadašnji američki teniser sve uprsko

Naime, Amerikanac koji je u prošlosti često kritikovao Novaka Đokovića, konačno je stao na stranu prvog tenisera sveta. Međutim, nije to dugo potrajalo, jer smatra da je bahati Nik Kirjos potreban tenisu. 

(VIDEO) AMERIKANAC VREĐAO NOLETA, A SADA STAO NA NJEGOVU STRANU! Urlao sam na TV, ne volim što nipodaštavaju Đokovićeve uspehe!

- Svaki put kada mi date mikrofon postavite mi pitanje o Niku Kirjosu. Sigurno postoji potražnja za onim što on radi. Mislim da je dobar za sport, ali razmišljajući kao i svi navijači mislim da mora da pokaže više - rekao je Rodik.

(FOTO) RAFA IMA PRAVU ZVER! Ovo je Nadalova nova mašina! Cena? Sitnica!

(VIDEO) DEČKO, TI SI STVARNO BOLESTAN! Najveći gest mržnje prema Đokoviću, Kirjos "precrtao" Noleta!

Amerikanac po svemu sudeći ne zna za njegovo divljačko ponašanje na teren, svađu sa sudijama, navijačima, Rafaelom Nadalom i konstantno provociranje Novaka Đoković, iako su Španac i Srbin među najboljim teniserima ikada, dok on ni za dva života ne bi uspao da urade što su oni do 30. godine. 

- Možda zvuči sebično, ali gledajući nekoga kao što je Nik i videti šta sve on može da uradi sa teniskim reketom... Želim da vidim više od njega jer mi je stalo do ovog sporta i zato što poštujem njegov talenat  - dodao je Rodik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 4 godine

Sitne ste vi ribe da komentarisete Velikog Novaka Dokovica, to mogu samo oni koji su osvojili dvocifreni broj gnenslemova i preko 30 mester turnira ,oni koji imaju sva cetiri grebslema i sve mester turnire osvojene. Ima li uopse takvi ? A pogotovo koga zanima sta kaze jedan mali Kirios koji nije osvojio ni jedan veliki turnir, mali je umisljen i iskompleksiran.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija