• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2019

19:53

NOVAKA NE VOLE ZBOG BIZARNOG PONAŠANJA! Sramota, Vudbridž pljuje Đokovića kao njegov zemljak Kirjos!

Tenis

NOVAKA NE VOLE ZBOG BIZARNOG PONAŠANJA! Sramota, Vudbridž pljuje Đokovića kao njegov zemljak Kirjos!

Podeli vest

Bivši australijski teniser Tod Vudbridž podržao je sunarodnika Nika Kirjosa, koji koristi svaku situaciju da isprovocira i uvredi Novaka Đokovića

Kirjos je podigao veliku prašinu izjavom da je Đoković opsednut da ga svi vole i od tada ne staje. Sa njim se slaže i Vudbridž.

Australijanac je pomenuo finale nedavnog Vimbldona, kada je publika otvoreno bila protiv Đokovića.

- Novak je žrtva, jer želi da bude voljen, više nego što dopušta ljudima da ga vole. On to traži. U polufinalu ste mogli da vidite kako navijačima pokazuje uvo. Želeo je da aplauz bude glasniji. To je bizarno ponašanje. On je neverovatan igrač, ali ne mora da ide tim putem - kazao je Vudbridž, osvajač 16 grend slem titula u dublu.

NE MOGU MU NIŠTA, NOVAK IZBEZUMLJUJE RIVALE! Jak je kao KAMEN, mogu da ga pobede SAMO POD JEDNIM USLOVOM!

NOVAK SE VRATIO U "KANCELARIJU"! Bez Vajde počeo pripreme za Sinsinati

Kirjos veće mesecima vređa prvog tenisera sveta. Nedavno je Nik precrtao Novakovo ime na majici jednog navijača.

- On zna da će to stvoriti kontroverzu. Ne znam zašto to radi, samo je potrebno da počne da pobeđuje. 

Australijancu nije promakla Novakova proslava pobede nad Federerom u Londonu.

- Pojeo je malo trave, to postaje njegov zaštitni znak, jer je osvojio Vimbldon pet puta. Ali, stvar je u tome što on i nije baš slavio. Bilo je kao da svima poručuje: "Znate šta? Mogu da slavim, da vam prkosim, ali ja sam bolji od vas". Interesantna psihologija. Mnogo puta sportisti koriste navijače da se motivišu. To je izgleda on radio. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mile

pre 4 godine

Postoji jedna veoma vazna stvar , Novak Djokovic je u tenis uneo ozbiljne promene , novine ...nesto sto se pre nije ni jedan teniser radio . Ako izuzmemo njegovu igracku dominaciju zbog koje ga ne voli vekiki broj navijaca...tu su i jos neke stvari : npr. Svadja se sa svojim timom , gleda u boks i psuje ...capao jen dres , skidao se go do pasa i udarao u grudi urlajuci , psovao je na glas i igrace i publiku , u poslednje vreme salje to srce publici , jede travu itd . E sad , ima nas kojim to ne smeta , ne pridajemo znacaju , ali ima i njih kojima se to ne svidja i mi se moramo pomiriti sa tim .

Aleksa

pre 4 godine

Takvi mogu da uzivaju u porazu svojih ljubimaca koji im priredjuju veliku radost ucescem u mecu protiv prvog reketa planete.

jupiter

pre 4 godine

Moram da se slozim. Novak treba da igra tenis, a ne da se pravi pametan gestikulacijama nakon meca, jedenjem trave, komuniciranjem sa publikom....To mu sve ne treba.

Anarhista

pre 4 godine

Не могу да преболе да им један Србин узе 5 вимблдона. А оно са уветом значи ( кад дере противника): Шта је смрадови, нешто вас не чујем сад. Али овај империјални испрдак нема тај капацитет да разуме. Ајде Новак, пореметио си империјални поредак. Твој учинак против зла је записан на првој станици Универзума.

Teniser

pre 4 godine

Znamo da ste nastali kao nacija od Britanskog ološa i šljama, ne treba da dokazujete to svakom prilikom. Crknite od muke govna imperijalistička, mrzite ga jer je bacio u senku sve vaše favorite plave krvi a izjeda vas da je uz to još i pravoslavac iz male zemlje. Gricne svaki put malo Londonske trave, uradio je to 2011 kad je prvi put uzeo Vimbldon i svaki put posle toga. Ako ništa drugo bar je lepo vaspitan i ima kraljevse manire a ne kao vaša nevaspitana prostačina.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Ni meni se ne dopadaju Novakovi gestovi pokusaji dodvoravanja publici koja ga ne voli. Cupkanje i grickanje trave na Wimbldonu takodjer. Da treba da im se sveti, treba. Neka ih gazi ko volove u kupusu. Dok god ima snage. Nanosi im vec dugo velike novcane gubitke ne zbog nagrada na osvojenim turnirima , vec zbog toga sto nije neki sa zapada prvi sto donosi ogromne zarade.

Bogi

pre 4 godine

Не воле га зато што је Србин и православац. Никад нису волели ни спортисте са Балкана, као и све спортисте словенског порекла. Нису волели ни Ивана Лендла, Мартину Навратилову, Монику Селеш, иако је Мађарица јер је играла под заставом Југославије: ( Шта јој је урадио, "наводно неурачунљиви" Немац, па је после тога променила држављанство )...

Penzioner

pre 4 godine

S obzirom sta ste nam radili u proteklih stotonjak godina, on se previse lepo ponasa prema vama!

Doca

pre 4 godine

Da mu vas dvojica malo popasete "travu" - čupka ispod pupka.

shooster

pre 4 godine

Je brate drag mi je i nije mu niko do clanka koji Federer koji Nadal u dep ih strpa sve Al brate nije niti malo zabavan sa svojim foliranjem to dolazi prirodno a ne s pokusajima da bude smesan

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija