• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2019

13:07

NOVAK RASTUŽIO VELIKOG "DOKTORA"! Rosi plakao zbog Federera!

Tenis

NOVAK RASTUŽIO VELIKOG "DOKTORA"! Rosi plakao zbog Federera!

Podeli vest

Valentino Rosi, čuveni šampion Moto GP-ja, veliki je fan tenisa. Bolje reći, on je veliki navijač Rodžera Federera. Upravo zato ga je baš zabolela pobeda Novaka Đokovića u finalu Vimbldona

- Veliki sam Rodžerov fan i plakao sam zajedno sa svojim prijateljima kada se igralo finale Vimbldona. Mislili smo da je sve gotovo kada je imao dve meč lopte i velika je šteta što je izgubio od Đokovića - rekao je Rosi.

OPASAN JE IVANIŠEVIĆ, VEĆ PECNUO FEDERERA: Novaka NIKO NE MOŽE DA POBEDI kada je fokusiran!

"Doktor" je potom nahvalio Srbina, ali i ostale članove velike trojke.

- Novak je vrlo jak i deluje kao zid, nikad ne greši... Ovo je poseban trenutak u tenisu, da imamo u isto vreme Đokovića, Federera i Rafaela Nadala. Nikada ranije se nije ništa slično desilo, možda se nikada više i neće ponoviti. Slično je i u fudbalu, kao Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, samo nema trećeg - zaključio je Rosi.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija