• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2019

07:56

DŽAK PARA ZA NOVAKA I RAFU! Srbin i Španac igraju egzibicioni meč u Katahstanu!

Tenis

DŽAK PARA ZA NOVAKA I RAFU! Srbin i Španac igraju egzibicioni meč u Katahstanu!

Podeli vest

Novak Đoković i Rafael Nadal trebalo bi da odigraju egzibicioni meč u Kazahstanu, saopštio je tamošnji Teniski savez

Teniski savez Kazahstana, kako prenosi britanski Express, tvrdi da će Nadal i Đoković odigrati humanitarni meč 24. oktobra na "Barys Arena" stadionu koji prima 11.578 gledalaca u Nur-Sultanu u Kazahstanu.

Isti izvor ističe da bi duel prvog i drugog tenisera sveta trebalo da bude jedinstvena prilika za mlade kazahstanske tenisere da nauče nešto od iskusnih legendarnih igrača.

USIJANJE! Đoković na 5 nedelja od Konorsa, sjajni Milojević napredovao 32 pozicije!

Biće ovo nova prilika za Srbina i Španca da odigraju egzibicioni meč. Podsećanja radi, Novak i Rafa je trebalo da odigraju egzibicioni duel prošle godine u Saudijskoj Arabiji, ali je taj okršaj otkazao Nadal zbog navodne povrede članka. Ali, i velikog pritiska zbog ubistva novinara i disidenta Džamala Kašogija u Istanbulu.  Njih dvojica je prema nekim spekulacijama tada trebalo da profitiraju po 1.000.000 dolara. Male su šanse da će Kazahstanci proći jeftinije.

FRANCUZ BAŠ NE VOLI ĐOKOVIĆA: Čak i ako Novak osvoji više grend slem trofeja Rodžer će biti najbolji svih vremena!

ĐOKOVIĆ ĆE PRESTIĆI FEDERERA PO BROJU SLEMOVA, IGRAĆE DO 40. GODINE! Rus opasno nahvalio Noleta!

Inače, ukoliko dođe do egzibicionog meča u Kazahstanu, Novak i Rafa tako neće učestvovati na turnirima u Beču i Bazelu koji se igraju u tom terminu, ali bi se vratili na ATP Tur na Mastersu u Parizu koji počinje 28. oktobra.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija