• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2019

13:43

RAFA I RODŽER U RATU SA NOVAKOM! UROTILI se protiv Srbina jer NE MOGU DA GA POBEDE na terenu!

Tenis

RAFA I RODŽER U RATU SA NOVAKOM! UROTILI se protiv Srbina jer NE MOGU DA GA POBEDE na terenu!

Podeli vest

Rafael Nadal i Rodžer Federer, uz Jirgena Melcera, postali su novi članovi ATP Saveta igrača čiji je predsednik Novak Đoković

Posle niza dešavanja tokom sezone, smene prvog čoveka ATP-a Krisa Kermoda, negodovanja Španca i Švajcarca jer navodno ih niko ništa nije pitao, svetski mediji spekulišu da su se sada urotili protiv Srbina.

FEDERER SE SVETI ĐOKOVIĆU! Nema Novaka na Lejver kupu ove godine!

NADAL KAO "UVREĐENA MLADA"! ŠPANAC UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Nije me pitao šta mislim o smeni Kermonda!


Tvrde da njihov ulazak u Savet igrača nije bezazlen kako se čini, i da iza kulisa traje rat tri verovatno najbolja tenisera ikada. Ko je jači i utacajniji, ne samo na terenu nego i van njega.

Podsećanja radi, Nadal je zamerio Đokoviću jer ga, kako je rekao, niko iz Saveta nije zvao da razgovora sa njim kada se polemisalo o smenu Kermoda. Čak je rekao da Savet ne radi dobro svoj posao.

POSLE MNOGO KRITIKA I PLJUVANJA! Nadal otkrio zašto su on i Federer stali uz Novaka!

Što se Federera tiče, i on je kukao, kako je rekao prvi teniser sveta nije imao vremena za njega.
Svetski mediji sada spekulišu da je počeo rat zbog uticaja. Rafi i Rodžeru smeta što je Đoković kao predsednik Saveta igrača postao uticajniji, a posebno ih je zabolela smena Krisa Kermoda, pa se zbog toga vraćaju u Savet.

Naš as je bio na udaru i jer je prijatelj sa Džastinom Gimelstobom koji je napao prijatelja i žestoko ga pretukao. Proglašen je krivim i više nije član Saveta.

Nadal i Federer su se po svemu sudeći urotili protiv Đokovića. Pošto ne mogu da ga pobede na terenu, sada će pokušati da ga poremete van njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Na kakvim drogama je Nadal? Pa on izgleda kao da je dizac tegova a ne teniser. Od mrsavog tenisera postao je razbacan na sve strane.

normalno

pre 4 godine

Njih dvojica nisu u nikakvom ratu protiv Đokovića.Novak je pokazao da nema kapacitet da obavlja funkciju na koju je izabran pa su se Federer i Nadal uključili kako Đoković više ne bi pravi brljotine sličnu onoj koja još nije otklonjena.

Teniser

pre 4 godine

A ti iz prve ruke odlično znaš sve što se tamo u vrhu ATP dešava? Verovatno u životu nisi nikad ni držao teniski reket ali komentarišeš vrhunski tenis. Za divno čudo nisi pitao zašto Novak ne plaća porez Srbiji - verovatno da ti je to kost u grlu ...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija