• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.08.2019

11:45

NIŠTA STRAŠNO! Nadal neznatno istopio prednost Đokovića, Nole je i dalje suvereni teniski vladar

Tenis

NIŠTA STRAŠNO! Nadal neznatno istopio prednost Đokovića, Nole je i dalje suvereni teniski vladar

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković i dalje je prvi na ATP listi, ispred Španca Rafaela Nadala koji je neznatno smanjio prednost u odnosu na prvi reket sveta

Nadal je odbranio trofej na Rodžers kupu i ima isti broj bodova (7.945) kao i na prošloj listi, dok je Đoković neigranjem u Montrealu izgubio 90 bodova.

Treći je i dalje Rodžer Federer, četvrti Dominik Tim, dok su za po jedno mesto napredovali Kei Nišikori i Aleksander Zverev.

I ON JE ŽIV ČOVEK! Nadal odustao od Sinsinatija, Đokovićeve šanse za odbranu trofeja su sve veće!


Grk Stefanos Cicipas pao je za dve pozicije i sada je sedmi, a do desetog mesta su još Danil Medvedev, Karen Hačanov i Fabio Fonjini. 

(FOTO) NEZAUSTAVLJIV! Nadal počistio Medvedeva za odbranu titule u Montrealu!

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Dušan Lajović i Laslo Đere zadržali su 28, odnosno 37. poziciju, Filip Krajinović je napravio jedan korak napred i sada je 50. teniser sveta, dok je Miomir Kecmanović i dalje na poziciji 58. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija