• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2019

09:26

DEFINITIVNO! Marej otkazao učešće u singlu na US openu!

Tenis

DEFINITIVNO! Marej otkazao učešće u singlu na US openu!

Podeli vest

Britanac Endi Marej, nekadašnji prvi reket sveta, odlučio je da ne igra u singlu na predstojećem US Openu

Marej je sinoć prvi put još od januara i meča na Australijan Openu nastupao u singlu odigravši u Sinsinatiju duel protiv Rišara Gaskea u kojem je poražen rezultatom 6:4, 6:4.

Britancu je isticalo vreme da odluči da li će zatražiti vajld kartu za učešće na poslednjem grend slem turniru sezone i morao je da prelomi, a odluka je takva da ga krajem meseca nećemo gledati u Njujorku.

Nadali smo se da ću biti u prilici da zatražim vajld kartu. Hteo sam da vidim kako izgleda opet igrati u singlu, pre nego što je zatražim, ali ipak sam zajedno sa članovima tima odliučio da je ne zatražim. Nisam hteo da to uradim tokom dana, jer jednostavno nisam znao kako ću se osećati posle meča sa Gaskeom. Hteo sam da budem korektan prema sebi, da pokušam da odigram nekoliko mečeva pre nego što donesem tako važnu odluku - izjavio je Marej posle poraza od Francuza.

Bivši broj jedan rekao je da mu povratak u nekadašnju formu neće ići glatko.

Nisam igrao singl sedam meseci. Čak i pre toga jedva da sam igrao. Nisam igrao mnogo toga u poslednjih 18 meseci. Biće potrebno vremena, nisam čak ni trenirao mnogo sve do pre nekoliko nedelja. Treba vremena, nemoguće je vratiti se u formu za nedelju dana i na jednom turniru. Bio je dug proces doći do ove tačke, ali da bih došao do one forme u kojoj želim da budem, trebaće mnogo vremena i mnogo napornog rada - rekao je Marej.

US open počinje poslednjeg ponedeljka u avgustu i trajaće do 9. septembra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija