• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2019

03:11

PODATAK KOJI GOVORI KOLIKO JE ĐOKOVIĆ MOĆAN! Noletove brojke od kojih zastaje dah!

Tenis

PODATAK KOJI GOVORI KOLIKO JE ĐOKOVIĆ MOĆAN! Noletove brojke od kojih zastaje dah!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju nakon pobede nad Pablom Karenjom Bustom, ali njegova statistika govori mnogo više od reči

Novak Đoković je pobedom nad Špancem u osmini finala došao do svoje 347 pobeda na masters turnirima. Ta brojka možda ne predstavlja nikakvu simboliku, ali je moćna iz jednog prostog razloga.

KADA SE MAŠINA UPALI, ONA NE STAJE! Đoković savladao Španca za četvrtfinale Sinsinatija!

Naime, uz pomenuti broj pobede Nole je osvojio čak 33 titule. Pored njega svi ostali preostali teniseri na mastersu u Sinsinatiju (Puj, Medveded, Kačanov, Rubljev, Gakse, Nišioka, Gofan i Bautista-Agut) zajedno su skupili tek 345 pobeda na turnirima ove kategorije. Broj trofeja svih njih zajedno u zbiru nije teško sračunati jer nisu osvojili nijedan pehar.

Nema sumnje da Nole pomera granice svetskog tenisa, a podsetimo u četvrtfinalu ga čeka Lukas Puj gde će imati priliku da nastavi sa sjajnim igrama i dođe do polufinala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija