• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2019

09:22

NAŠ DAN U AMERICI! Evo kad Novak Đoković i ostali Srbi izlaze na teren!

Tenis

NAŠ DAN U AMERICI! Evo kad Novak Đoković i ostali Srbi izlaze na teren!

Podeli vest

Verme je za napad na novu titulu! Organizatori US opena objavili su raspored i prvog dana Novak Đoković će na teren

Srbin i Španac Karbanas Baelja u ponedeljak izlaze na teren stadiona Artur Eš drugi, po završetku meča Barti - Dijaz, koji počinje od 18 časova.

Večernji program od 1.00 po srednjeevropskom vremenu otvaraju Serena Vilijams i Marija Šarapova, a program zatvaraju Rodžer Federer i kvalifikant Sumit Nagal iz Indije.

Zna se kada će i Janko odigrati svoj meč protiv Denisa Kudle, od 17 časova na terenu 12, a u isto vreme na terenu 15 igraju  Dušan Lajović i Stiv Darsis.

Na terenu 14 treći meč programa koji počinje od 17 časova igraju Miomir Kecmanović i Laslo Đere. 

Ivana Jorović bi trebalo na teren da izađe u 19 časova, a igra portiv Poljakinje Svjontek!

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija