• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2019

13:35

(VIDEO) NOVAK JE HTEO DA GA PATOSIRA! Otkriveno šta je bezobrazni navijač rekao Đokoviću i izbacio ga iz takta!

Tenis

(VIDEO) NOVAK JE HTEO DA GA PATOSIRA! Otkriveno šta je bezobrazni navijač rekao Đokoviću i izbacio ga iz takta!

Podeli vest

Novak Đoković, prvi teniser sveta, burno je reagovao na provokaciju tokom zagrevanja za meč trećeg kola Ju Es opena protiv Denisa Kudle (3:0)

Kako prenose meidji, navodno je muškarac koji je stajao iza ograde jednog od sporednih terena "Flešing Medouza", pitao je najboljeg tenisera sveta:

- Kad ćeš u penziju?

NOVAK SE BAŠ NALJUTIO! Navijač dobacivao Đokoviću, usledila je Srbinova žestoka reakcija: Veruj mi, saznaću ko si!

To je bila provokacija motivisana Novakovom povredom levog ramena tokom meča sa Londerom u drugom kolu grend slema turnira u Njujorku.

Đoković je bio besan kao ris. Ušao u razgovor sa bezobraznim navijačem, a na snimku se čuje kako mu pri rastanku govori:

- Naći ću te posle. Veruj mi, naći ću te.

 

 

NOVAK "POČISTIO" KUDLU SA TERENA! Povreda je prošlost, na redu je osveta Švajcarcu!

IGRAO SAM BEZ BOLA! Novak obradovao navijače, a zabrinuo rivale u Njujorku!



Novak je na konferenciji za novinare rekao da se nije desilo ništa ozbiljno, a i objasnio šta je mislio kada je rekao provokatoru da će ga "naći posle".

- Da bih ga častio pićem. Dopao mi se taj momak. Platiću mu piće... Nije važno šta je on meni rekao, neka to ostane između nas. Ali, pomogao mi je, a da toga nije ni svestan, niti je to želeo - kazao je Nole.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zaza

pre 4 godine

Kao i uvek,odmereno mu spusti,pa se cesaj gde te ne svrbi!

steva

pre 4 godine

Da vam malo priblizim situaciju ... Neki ljudi misle da je Nole u 2 kolu folirao da je povredjen . Ustvari , da povreda ramena i nije tako strasna kako ju je on " predstavio"(kao , malo je falilo da preda mech) . Zato to provokatvino , sarkasticno dobacivanje , ali ne u bukvalnom smislu kako ste vi preneli " kad ces u penziju" , vec u smislu da zbog povrede ramena na koju se toliko zalio odustane od turnira ... Sve u svemu po malo ishitrena i reakcija Novaka Djokovica , bespotrebna . On bi vec jednom morao da svati cinjenicu da ga tamo i ne vole bash...i da se sa obzirom na to adekvatno postavi prema toj odvratnoj publici...

dusan

pre 4 godine

Volim NOVAKA ko boga, ali ne sme da se prima na ovakve proste provokacije, zato sto je on ziva legenda i najbolji teniser ikada. Mora iskulirati jer ima puno zlobnika sa Zapada koji su pakosni i ljubomorni na njegov istorijski uspeh a znamo zbog cega. Treba ih samo osmehom i Noletovim sarmom vratiti u bedak.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija