• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2019

07:49

NOLE ODBRUSIO POKVARENIM AMERIMA: Zvižduci? Ne zanimaju me takve stvari!

Tenis

NOLE ODBRUSIO POKVARENIM AMERIMA: Zvižduci? Ne zanimaju me takve stvari!

Podeli vest

Novak Đoković ostao je bez titule na Ju Es openu, jer je takmičenje okončao u osminu finala

Prvi teniser sveta je zbog problema sa levim ramenom predao meč Stanu Vavrinku pri rezultatu 6:4, 7:5, 2:1 za Švajcarca.

ŠOK U NJUJORKU! Đoković predao meč Vavrinki zbog povrede ramena!

A, ponašanje navijača, dok je Novak napuštao teren "Artur Eš" stadiona bilo je skandalozno. Izviždali su prvog tenisera sveta.

ĐOKOVIĆ OČAJAN POSLE PREDAJE: Frustriran sam, ne želim da pričam o ramenu!

SRAM VAS BILO! Bezobrazni Amerikanci izviždali Srbina u Njujorku!

Foto: tanjug

 

Međutim, Đoković kaže da ga niko nije uvredio i da ga to ne zanima.

- Zvižduci? Nije me niko uvredio ili se loše ponašao prema meni. Iskreno, ne obraćam mnogo pažnje na sve to. Ne zanima me to. Volim da poštujem druge, tako da se nadam da će i drugi poštovati mene i moju odluku. Žao mi je zbog publike, očigledno je da su došli da vide ceo meč, ali to se nije desilo. To je sve - kazao je Nole koji je posle meča bio izuzetno utučen, ali je poručio da će igrati na turniru u Tokiju koji počinje 30. septembra.

 

 

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija