• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2019

08:11

SPEKTAKL U NAJAVI! Nadal i Medvedev rutinski do finala US opena!

Tenis

SPEKTAKL U NAJAVI! Nadal i Medvedev rutinski do finala US opena!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal i Rus Danil Medvedev plasirali su se u finale US opena, poslednjeg grend slema u sezoni

Nadal je bez po muke bio bolji od talentovanog Italijana Mateao Beretinija. Špansi as, koji eventualnim trijumfom u Njujorku može značajno da se približi Novaku Đokoviću na ATP listi, mučio se samo u prvom setu kada je posle taj-brejka došao do prednosti nad 25. teniserom sveta.

Beretini je pružio dobar otpor i u drugom setu, ali je Nadalu bio dovoljan jedan brejk da bi stigao do sigurnih 2:0, dok je u trećem sve išlo kao po loju pa je Španac izgubio samo jedan gem u ovom delu igre.

Nešto ranije, osvajač mastersa u Sinsinatiju i dželat našeg Novaka Đokovića, Danil Medvedev, posle dva sata i 40 minuta igre bio je bolji od Bugarina Grigora Dimitrova. Mladi Rus je naišao na otpor znatno iskusnijeg tenisera, ali je nakon što je bio bolji u taj-brejku prvog seta, usledio je nešto lakši period igre, pa je preostala dva dobio rezulatom 6:4 i 6:3.

Foto: AP Photo/Adam Hunger

 

Finale u nedelju igra se od 22 časa, a dva igrača samo su se jednom sastajala do sada i to u Montrealu prošlog meseca kada je upravo u finalu slavio Nadal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija