• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2019

15:30

VELIKI DŽENTLMEN NOLE! Đoković čestitao Rafi osvajanje US opena!

Tenis

VELIKI DŽENTLMEN NOLE! Đoković čestitao Rafi osvajanje US opena!

Podeli vest

Naš teniser Novak Đoković čestitao je Rafaelu Nadalu osvajanje US opena. Španac je u finalu bio bolji od Rusa Danila Medvedeva i sada je prišao jako blizu Noletu na ATP rang listi

Da je veliki sportista i čovek to svi znaju, a Đoković je to još jednom potvrdio i ovog ponedeljka kada je čestitao trenutno najvećem rivalu na osvajanju grend slem titule u Njujorku.

PANIKA! NADAL DO KRAJA GODINE NE BRANI NI BOD! Evo kada bi Đoković mogao da ostane bez prvog mesta!

- Čestitam Rafi na tome što je nastavio da piše istoriju našeg sporta i što je pokazao neverovatan borilački duh. Takođe, čestitam i Danilu koji je imao neverovatno leto na terenima u Sjedinjenim Američkim Državama. Moraš da budeš ponosan na sebe. Tek te čekaju velike stvari. Svaka vam čast, momci i hvala za sjajan meč - napisao je Nole na Tviteru.

Podsetimo, Nadal je titulom u Njujorku smanjio razliku za našim asom na oko 600 bodova što znači da bi do kraja kalendarske godine mogao da ga prestigne i oduzme mu prvo mesto na listi.

 

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
najiskrenije

pre 4 godine

Da je Novakova čestitka iskrena ne bi je slao preko društvenih mreža,već mu je cilj da pokuša sa njom pridobiti publiku za sebe ,jer nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da gs publika širom svijeta ne voli.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija