• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2019

11:06

(VIDEO/FOTO) ĐOKOVIĆ U SRBIJI! Srpski as "puni baterije" na Kopaoniku!

Tenis

(VIDEO/FOTO) ĐOKOVIĆ U SRBIJI! Srpski as "puni baterije" na Kopaoniku!

Podeli vest

Novak Đoković, prvi teniser sveta, došao se u Beograd posle poslednjeg grend slema u sezoni

Đoković je takmičenje na Ju Es openu završio u četvrtom kolu. Predao je meč Stanu Vavrinki zbog povrede ramena.

Potom je otišao na mini odmor, a onda je u nedelju došao u rodni grad. Njegova poseta Srbiji trajaće najverovatnije između sedam i deset dana.

Spekulisalo se da Novaka čeka operacija ramena, ali je srpski as to demantovao. Nije poznato koliko će biti potrebno da zaleči povredu, ali Novak planira da igra na turniru u Tokiju krajem meseca.

NOLE, KRALJU! Đoković ISPRED Konorsa, do kraja meseca PADA I LENDL!

SRBI DOBILI RIVALE! Evo sa kim Đoković i Lajović igraju u ATP Kupu!

 

U svakom slučaju, u Beogradu će se lečiti, ali i pripremati za nastavak sezone. Takođe, družiće se i sa klincima, na Drugarijadi na Kopaoniku.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija