• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.09.2019

12:14

SUSPENDOVAN NIK KIRJOS! Nevaljali Australijanac dobio dodatnu kaznu nakon ispada u Sinsinatiju!

Tenis

SUSPENDOVAN NIK KIRJOS! Nevaljali Australijanac dobio dodatnu kaznu nakon ispada u Sinsinatiju!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos dobio je suspenziju od 16 nedelja i kaznu od 25.000 dolara zbog "pogoršanog ponašanja" u istrazi Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP)

Kontroverzni teniser grčkog porekla nakon kazne od 113.000 dolara zbog napada na sudiju na Mastersu u Sinsinatiju nastavio je sa ispadima i optužio organizatore na US openu da su korumpirani.

- Istraga, koju je vodio potpredsednik Gejl Bredšo, zaključila je da je Kirjos počinio pogoršano ponašanje u zakoniku ATP-a - navodi se u saopštenju te organizacije.

Kirjos, koji je često znao da kritikuje i prvog tenisera sveta Novaka Ðokovića, u narednih šest meseci biće pod lupom i u tom periodu ne sme da napravi nijedan incident.

Njemu je savetovano od ATP-a, posle isteka suspenzije, da na turnirima sa sobom na turnirima ima stalnu podršku psihologa.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 4 godine

Njemu je neohodna pomoc psihijatra. Ovako kako se on ponasa je strasno a najgore je sto on toga nije svestan. Zao mi ga je jer je mogao daleko da dogura u tenisu. Ipak, smatram da je sada kasno sa njega, nazalost.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija