• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2019

16:31

OVO SIGURNO OD NOVAKA NISTE OČEKIVALI! Đoković poslao poruku Federeru!

Tenis

OVO SIGURNO OD NOVAKA NISTE OČEKIVALI! Đoković poslao poruku Federeru!

Podeli vest

Novak Đoković ove godine nije učestovao na Lejver kupu, pa su mnogi mislili da su baš zahledali odnosni sa Rodžerom Federerom

Đoković i Federer u poslednje vreme se ne slažu po pitanju situacije u ATP savetu i aktuelnih teniskih pitanja, ali su ipak ostali u dobrim odnosima. 

RAFA ĆE OZBILJNO NAPASTI SRBINA! Evo do kad je Novak sigurno prvi!

(FOTO) ON JE POMOGAO NOLETU DA DOĐE DO TITULE! Reiki učitelj uz Đokovića!

 

Rodžer koji ove nedelje kao i Đoković igra u Šangaju, otkrio je da se čuo sa prvim teniserom sveta tokom Lejver kupa. 

- Bilo je zabavno. Na znam šta da vam kažem, sve te slike i video snimci koji su se pojavili sa Lejver kupa bili su nešto neverovatno. Dao sam sve od sebe da podržim sve igrace i tim i stvorim dobru atmosferu. I svi drugi su doprineli tome. Zaista je bilo sjajno. Naišao sam na Fonjinija, Dominik Tim mi je poslao poruku. Bio sam u kontaktu sa Rafom Nadalom poslednjih nekoliko dana, Novak mi je takode pisao. Da budem iskren, lepo je biti u kontaktu sa svima -  rekao je Švajcarac.

NOVAKOV 76. TROFEJ! 10. put u karijeri osvojio turnir na kojem je debitovao!

POHOD NA ŠANGAJ! On je Noletova prva prepreka!

 

Kaže da je spreman za izazove koji ga čekaju u Šangaju.

- Imao sam nekoliko dana odmora posle Ju Es opena, tako da sam svež stigao na Lejver kup. Dan posle toga vec sam bio u teretani, spremao sam se za Šangaj i srecan sam što sam sada ovde - dodao je Federer.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
naravno

pre 4 godine

Po svom starom običaju Novak se ulizivao Rodžeru i vjerovatno ga molio da ponovo bude u sastavu Tima Evrope na Lejver kupu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija