• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2019

15:01

BLJESAK "NOVE GENERACIJE" U ŠANGAJU! Posle Novaka pao i Rodžer: Zverev izbacio Federera!

Tenis

BLJESAK "NOVE GENERACIJE" U ŠANGAJU! Posle Novaka pao i Rodžer: Zverev izbacio Federera!

Podeli vest

Pao je još jedan favorit... Nemački teniser Aleksandar Zverev ostavio je Rodžera Federera bez polufinala turnira u Šangaju. On je bio bolji od Švajvarca - 2:1 (6:3, 6:7 (7-9), 6:3)

Posle Novaka Đokovića, kofere je spakovao i Rodžer... Dao je sve od sebe, uspeo je da spase čak pet meč lopti ali na kraju nije imao snage da ugrozi Zvereva.

Od početka susreta je bilo jasno da je Nemac u dobroj formi – odlično je servirao, koristio svaku grešku protivnika, a Federeru je dugo trebalo da pronađe svoj ritam. Svađao se i sa arbitrom i definitivno ovo nije bio njegov najbolji meč.

 

 

Zverev je tako nastavio sjajan niz "nove generacije" u Šangaju, pošto je osim Cicipasa, u polufinale prošao i Danil Medvedev.

Zverev će se za finale boriti sa pobednikom meča u kojem se sastaju Dominik Tim – Mateo Beretini.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija