• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2019

17:34

OD ČEGA JE OVAJ ČOVEK? FEDERER JE NEUNIŠTIV! Pogledajte njegov kalendar za narednu godinu, a ima 38 godina!

Tenis

OD ČEGA JE OVAJ ČOVEK? FEDERER JE NEUNIŠTIV! Pogledajte njegov kalendar za narednu godinu, a ima 38 godina!

Podeli vest

Penzija? ne , ne razmišlja o penziji 38-godišnji Rodžer Federer, nego će i naredne sezone igrati kao da mu je 25 godina

Švajcarac je otkrio kalendar za narednu godinu i na njemu će se ponovo naći - Rolan Garos. Ove sezone u Parizu, posle tri godine pauze, stigao do polufinala u kojem je u tri seta izgubio od šampiona Rafaela Nadala, kaže da već zna kakav će mu biti raspored u 2020. godini.

- Igraću Rolan Garos. Verovatno me neće biti na mnogo turnira pre toga. Pogotovo pošto ću se takmičiti na Olimpijskim igrama. U rasporedu će biti Rolan Garos, Hale, Vimbldon, Olimpijske igre, posle toga možda Sinsinati, pa US Open - rekao je Federer za  CNN.

AMERIKANAC OTPISAO ĐOKOVIĆA! Ne veruje u srpskog asa, promenio mišljenje za 10 dana!

NOLETOVA MAMA OTKRILA ZAŠTO PATI! Ljudi ne cene dovoljno Novaka, nisu mogli da podnesu kad je postao NAJBOLJI!

 

Mnogi veruju da bi to mogao biti i oproštajni Rolan Garos za Švajcarca, ali on to nije izričito potvrdio.

- Kada ste zdravi, kao što sam sada, zabavnije je igrati. Kada imate jedan problem, to je u redu, ali kada ih je više, mnogo je teže. Kada imate tri ili više problema, znate da vam je neophodan odmor, sve posmatrate nekako kroz maglu i nije uopšte zabavno, teško je igrati ako vas uvek boli - zaključio je Federer.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija