• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2019

10:29

DRAMA, OPASAN VIRUS NAPAO NAŠEG TENISERA! Laslo nije znao šta mu se dešava, SRCE JE BILO U OPASNOSTI!

Tenis

DRAMA, OPASAN VIRUS NAPAO NAŠEG TENISERA! Laslo nije znao šta mu se dešava, SRCE JE BILO U OPASNOSTI!

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Đere je ove godine osvojio prvi ATP turnir u karijeri, ali u poslednje vreme igra lošije, što je logično s obzirom na to da je muku mučio s zdravstvenim problemima

Posle povratka sa američke turneje, Đereu je na pregledu otkriveno da je imao Koksaki virus. Uz to, rezultati analize krvi pokazali su da je bolovao i od citamegalo virusa i mononukleoze - a da toga uopšte nije ni bio svestan, sve vreme putujući i igrajući.

Na sreću, Laslu je bolje, pa polako počinje da jača organizam i da trenira.

- Srećom, Koksaki virus mi je prepoznat na vreme, jer bi inače bio u opasnosti da izazove upalu srčanog mišića. Sa otkrićem ova tri zdravstvena problema, moj tim i ja smo doneli odluku da napravim pauzu u treninzima od barem mesec dana, bez bilo kakvih fizičkih aktivnosti - kazao je za Blic Laslo. 

Foto: Reuters

Laslo Đere

Išao je na preglede i trudio se da miruje, sada je sve u redu i dobio je zeleno svetlo - može da se vrati treninzima.

- U tom periodu sam radio i magnetnu rezonancu srca i ultrazvuk abdomena. Rezultati prošlonedeljnog pregleda kod kardiologa bili su, na moju veliku radost, zadovoljavajući. Virus je suzbijen, i dobio sam dozvolu da ponovo počnem sa treninzima.

 Do kraja godine možda će učestvovati na turnirima u Bazelu i na mastersu u Parizu.

- Uželeo sam se tenisa, i sada mi je najvažnije da radim na kondiciji. Osećam se bolje iz dana u dan, i voleo bih kada bih uspeo da budem spreman već za turnir u Bazelu na šta će najviše uticati moje stanje narednih dana - naglasio je Laslo Đere.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija