• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2019

15:32

FRANCUZ ZAUSTAVIO SRBINA! Lajović bez polufinala Moskve

Tenis

FRANCUZ ZAUSTAVIO SRBINA! Lajović bez polufinala Moskve

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović zaustavljen je u četvrtfinalu Kremlj kupa u Moskvi, pošto je izgubio od Francuza Adrijana Manarina 7:6 (7:3), 6:1


Manarino u polufinalu čeka boljeg iz duela između Rusa Karena Hačanova i Italijana Andreasa Sepija.

Lajović praktično nije imao pravih šansi u prvom setu. Nijedan igrač nije stizao do brejk lopti u prvih 12 gemova. Jedan "mini-brejk" u dodatnom 13. gemu Manarinu bio dovoljan da slavi sa 7:3 u taj-brejku.

MOŽE BITI SAMO JEDAN! Đoković - Nadal, bitka je počela!

LAJOVIĆ SE KOCKAO! Dušan posle tri seta dobio Kubota i plasirao se u četvrtfinale Moskve

 

U nastavku je Lajović pretrpeo čak tri brejka nakon osvajanja prvog gema u setu. Manarino je vezao šest gemova i tako stigao do plasmana u polufinale.

Lajović je ovim porazom produžio lošu formu. Srpski teniser od pobede na turniru u Umagu, odnosno za tri meseca, upisao samo četiri trijumfa. 

BLIŽI SE KRAJ, DIŠE MU ZA VRAT! Nadal nikad BLIŽI Đokoviću, razlika samo 320 poena!

 

 

Eliminisan je na drugom meču turnira u Gštadu, pa na startu Kicbila, Montreala, Sinsinatija, drugom kolu Ju Es opena i Čengdua, pa na startu Pekinga i Šangaja.

Bonu video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija