• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2019

08:12

JANKOVA ČISTA EMOCIJA! Tipsin odlazak u velikom stilu: Ovako sam želeo da završim karijeru!

Tenis

JANKOVA ČISTA EMOCIJA! Tipsin odlazak u velikom stilu: Ovako sam želeo da završim karijeru!

Podeli vest

Kako je igrao tokom cele karijere, tako je i ostavio reket! Janko Tipsarević je u četvrtfinalu turnira u Švedskoj izgubio od Juičija Sugite iz Japana sa 6:2, 4:6, 7:6 (7-4), u susretu u kojem je spasao čak devet meč lopti! I pored poraza bio je to kraj u velikom stilu

- Da sam birao način na koji ću završiti karijeri, izabrao bih ovaj – da završim ostavljajući sve na terenu. Pamtiću ovaj trenutak do kraja života - rekao je Tipsarević.

On je na taj način simbolično završio karijeru koju su obeležili maratonski mečevi i velike borbe sa najvećim igračima u istoriji.

Nekada osmi igrač planete karijeru je završio sa 288 pobeda i 257 poraza u singl konkurenciji i četiri osvojene titule.

- Vidim da pokušavate da me rasplačete, ide vam od ruke - obratio se publici u Stokholmu koja ga je ispratila ovacijama.

Nastavio je u istom ritmu.

- Osećam se srećno, ponosno, tužno. Ogromna je količina pomešanih emocija u ovom trenutku... Iako sam neverovatno tužan sada, radujem se sledećem poglavlju svog života.

Nažalost, tokom čitave karijere je imao velikih problema sa povredama, ali mu to nije umanjilo želju za radom i napredovanjem u tenisu.

- ATP igra izuzetnu ulogu u mom životu i ogroman deo moje budućnosti. Vidim sebe kako ostajem povezan sa ovim prelepim sportom - zaključio je Tipsarević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija