• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2019

12:48

ISKRENO O ŠPANCU! Direktor Nadalove škole otkrio kakav je Rafa bio kao klinac!

Tenis

ISKRENO O ŠPANCU! Direktor Nadalove škole otkrio kakav je Rafa bio kao klinac!

Podeli vest

Rafa Nadal je danas veliki borac, na terenu ostavlja poslednji atom snage. Ipak, van terena Španac je povučen, a takav je bio i kao dete

- Bio je veoma fin, nije želeo da se ističe u svemu. Kada bi ostvario neki uspeh kao mlad teniser, čitao bi o sebi u novinama, baš kao i svi ostali. Jednom, kada je postao evropski prvak, ja sam ga pitao ‚"šta se to desilo?‘"On je odgovorio: "Ne znam šta se desilo, jesam li uradio nešto loše?". Kada sam mu kazao da nipošto nije uradio ništa loše i čestitao mu on mi se zahvalio i pitao me da li može da izađe napolje sa drugom decom. Ono što se kod njega ističe su odgovornost i konstantnost - rekao je nekadašnji direktor Rafine škole Antoni Tomas.

FRKA NA NADALOVOM VENČANJU! Policija morala da reaguje, kasnio početak ceremonije!

Huana Martina Masanet, bivša učiteljica španskog tenisera je rekla da je Nadal stiljiva osoba.

- Upoznala sam Rafaela kada je imao 16 godina i još nije osvojio svoj prvi Rolan Garos. Bio je veoma normalna osoba i nije uopšte govorio na času, bio je tako stidljiv - rekao je Masanet.

Direktor teniskog centra u kojem je Nadal boravio kao mlad teniser ima samo lepe reči za Španca:

- Nisam ga dobro upoznao. Kada je prošao Božić, a Rafa je krenuo da osvaja turnire, on je odlučio da napusti školu. Kada je odlazio svima se zahvalio, bio je veoma lepo vastpitan. Ponosan sam što je Nadal išao na moje časove. Videli smo se pre nekog vremena i još me se sećao, pozdravio se, veoma kulturno, kao i uvek - izjavio je Antoni Gaja.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17