• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2019

15:04

HTELA JE DA SE UBIJE, IMALA JE 120 KILOGRAMA, A DANAS JE BOMBA! Jelena Dokić sve ostavlja bez daha (FOTO)

Tenis

HTELA JE DA SE UBIJE, IMALA JE 120 KILOGRAMA, A DANAS JE BOMBA! Jelena Dokić sve ostavlja bez daha (FOTO)

Podeli vest

Bivša teniserka Jelena Dokić godinama se borila s depresijom, kilogramima, a sve se promenilo kada je imala 120 kilograma. To je bio okidač za promenu, a danas sve ostavlja bez teksta

Već ste imali priliku da vidite kako danas izgleda Jelena, nakon što se izborila sa svim problemima, kilogramima... 

Sada je ponovo srećna i na društvenim mrežama objavljuje fotografije koje oduševljavaju veliki broj njenih fanova.

Nekada četvrta teniserka sveta ponovo je očarala svoje brojne obožavatelje fotografijom koju je objavila na Instagramu.

 

 

Pre  samo nekoliko godina imala je 120 kilograma, a sada izgleda kao filmska diva. Ime u teniskom svetu gradila je kao 16-godišnjakinja kada je srušila Martinu Hingis, a s nepunih 20 godina pobeđivala je Kim Klajsters, Žastin Enan...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Progress!!!?? I thought I would brave the judgment,negativity and scrutiny that sometimes comes with being in the public eye and on social media and put myself and my struggles out there and hopefully inspire,motivate and help others,especially women. The photo on the left and the start of my weight loss journey is a hard one to post and look at.I was unhealthy and unfit but even more importantly I was so unhappy,with no confidence.I didn’t want to go out of the house and I even turned down work opportunities because I was so insecure and unhappy. That’s where @jennycraigausnz comes in and they have changed my life.I didn’t know what I was in for when I first tried the program but very quickly I discovered just how easy and convenient it is and just how tasty the food is.I love the fact that my food portions are all set with almost no prep time and more than 70 menu items to choose from without jeopardising my weight loss. My favourite part is having my own consultant who I get to see once a week and who supports me every step of the way.That support has been life changing.Not just from my consultant but from the whole team at @jennycraigausnz . That is what I love the most with @jennycraigausnz ,it’s a team effort and you feel like you are a part of the family and you are all on the weight loss journey together. It’s not just about weight loss either but about having a healthy and balanced lifestyle and developing healthy but sustainable habits for the rest of your life. While I don’t want to talk about the kilos too much,I have lost almost 20 kilos between the 2nd and 3rd picture alone.All due to @jennycraigausnz and their incredible Rapid Results program. I hope I can inspire and motivate you all.No matter what you are trying to achieve,IT CAN BE DONE.I am half way on my weight loss journey and very excited about what is ahead. Thank you @jennycraigausnz . #jennycraigausnz #fitnessmotivation #myjennycraigjourney #weightlossjourney #weightloss #journey #weightlosstransformation #transformation #progress #fitness #health #healthy #healthylifestyle #lifestyle #inspiration #motivation #healthyfood #jennycraig #australia #inspo #fitspo #inspo #healthylife #women

Објава коју дели JELENA DOKIC ?????? (@dokic_jelena) дана 25. Мар 2019. у 2:45 PDT

Ali, njen otac Damir Dokić nikada nije bio zadovoljan  izborima trenera, a najviše joj je zamerio vezu s Tinom.  Jelena je 2017. godine obavila autobiografiju 'Nesalomljiva' u kojoj je otkrila kroz što je sve prolazila, šokantne detalje o porodici, nasilnom ocu, koji je nazivao kurvom, tukao je , pa je od siline udaraca često padala i u nesvest.

VELIKA PROMENA! Naša poznata teniserka je imala 120 kilograma, sada ponovo izgleda ODLIČNO!

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roksi

pre 4 godine

Bravo Jelena, borac si, pobedila si sve nedaće. Imaš ljubav i podršku i peglaj dalje. Pamtim ti roditelje, tužno je šta si sve doživela od najbližih ali prošlost ostavi iza sebe, ne osvrći se. Hrabro napred.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija