• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2019

22:31

VREME JE! Evo kad Nole izlazi na teren u Parizu!

Tenis

VREME JE! Evo kad Nole izlazi na teren u Parizu!

Podeli vest

Novak Đoković će svoj prvi meč na ATP turniru iz serije 1000 u Parizu odigrati u sredu, 30. oktobra protiv Francuza Korentina Mutea u okviru drugog kola

Organizatori poslednjeg Masters turnira u sezoni objavili su program za sredu. Đoković i Mute igraće čertvti meč na centralnom terenu u pariskoj dvorani "Bersi" i ovaj duel sigurno neće početi pre 15.30 časova.

Program na centralnom terenu počinje u 11 časova duelom između Dominika Tima i Miloša Raonića, a pre Đokovića i Mutea igraće i Stefanos Cicipas protiv Tejlora Frica, a publika će moći da uživa i u francuskom derbiju u kojem se sastaju Gael Monfis i Benoa Per.

Nole je najavio da je spreman i da će dati sve od sebe da na ovom turniru stigne što dalje.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija