• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2019

18:52

(VIDEO) NADAL NA IVICI SUZA: Jutros sam normalno trenirao, ali mi bol nije dao da serviram!

Tenis

(VIDEO) NADAL NA IVICI SUZA: Jutros sam normalno trenirao, ali mi bol nije dao da serviram!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal ipak neće igrati finale mastersa u Parizu, pošto je odustao od polufinalnom meča protiv Denisa Šapovalova zbog problema sa istegnućem u predelu abdomena

Nadal se posle šokantne odluke pojavio pred novinarima i saopštio da je jutros sasvim normalno trenirao, ali da je prilikom servisa u jednom trenutku osetio istegnuće, pa je odlučio da se, usled bojazni da se ne pogorša, povuče iz okršaja sa mladim Kanađaninom.

Ruka mi je u boljem stanju, ali sam prilikom zagrevanja tokom poslednjih servisa osetio nešto u abdomenu. Na snimcima se vidi malo istegnuće. Pokušao sam, ali sam osetio bol i to mi nije omogućilo da serviram na nivou koji mi je potreban. Uz to, postoji velika šansa da se stanje pogorša - rekao je Nadal okupljenim novinarima.

ŠOK U PARIZU - NADAL PREDAO MEČ! Rafa odustao zbog povrede, Nole protiv Šapovalova u finalu!

Umesto pravog teniskog klasika između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, na megdan prvom teniseru sveta u nedelju će izaći Denis Šapovalov, kojeg je pobedio i nedavno u Šangaju.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija