• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2019

08:38

SAGA NADAL SE NASTAVLJA! Svet tenisa čeka epsku borbu sa Novakom, a sada se oglasio Rafin trener!

Tenis

SAGA NADAL SE NASTAVLJA! Svet tenisa čeka epsku borbu sa Novakom, a sada se oglasio Rafin trener!

Podeli vest

Svet tenisa čeka veliku borbu za prvo mesto na ATP listi... Turnir u Londonu može da donese novu promenu, a još uvek se ne zna da li će Rafa Nadal moći da igra

Nadal trenira, ali saga se nastavlja... Svi žele da vidi njegov i Noletov duel za prvo mesto, a kako sada stvari stoje Španac je bliži odluci da zaigra i pored povrede trbušnog zida.

- U sredu smo radili na terenima u Kvinsu, a u četvrtak i prvi put u O2 Areni. Trening je prošao dobro, idemo korak po korak. Oprezni samo, ali znamo da imamo još cela tri dana ispred nas - rekao je trener Karlos Moja.

(VIDEO) DRAMA U BORBI ZA PRVO MESTO! Rafa trenira, ali odluku da li će igrati JOŠ UVEK NIKO NE ZNA!

Nastavio je u istom ritmu.

Rafa je počeo i da servira, prvi put još od Pariza. Nije to bilo previše snažno, ali evidentan je napredak. Trebalo bi da bude spreman da se takmiči u ponedeljak.

Nadal će prvi meč u Londonu igrati protiv branioca titule Aleksandra Zvereva u ponedeljak uveče. U grupi su još Danil Medvedev i Stefanos Cicipas.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija