• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2019

16:19

BEKER POTPUNO ŠOKIRAO: Sa 22 godine više nisi nikakav talenat!

Tenis

BEKER POTPUNO ŠOKIRAO: Sa 22 godine više nisi nikakav talenat!

Podeli vest

Legendarni nemački teniser Boris Beker izneo je zanimljivu opasku rekavši da za njega igrači koji imaju 22 godine ne mogu da se nazovu talenti

Beker se osvrnuo na nadolazeće teniske snage, koji su upravo u ovom ili nadomak ovog životnog doba, rekavši da nije reč o talentima.

Danas nekog ko već ima 22 godine nazivaju talentom. Ja sam u tim godinama već doživljavao treću sportsku krizu - rekao je Beker.

RAFA JOŠ UVEK DRŽI SVET TENISA NA NOGAMA! Velika odluka se čeka, Noletovi navijači gube strpljenje!

On je takođe rekao i da se čvrsto zalaže da nagrade na WTA i ATP turu budu jednake.

- Podržavam tu priču o jednakim nagradama, volim ženski tenis. Grend slem turniri ne bi bili isti da ne igraju i teniserke na njima. Na stolu je dosta novca, ne vidim što ga ne bismo jednako delili - kaže Beker.

VELIKA TROJKA! Nole otkrio koliko ga motivišu Rafa i Rodžer!

Nemački stručnjak je na promociju Akademije došao uz pomoć štake. Vidno se muči dok hoda, ali kaže da su to posledice beskompromisnog stila igre.

- Takav mi je bio stil, nisam se štedeo. Srećan sam što uopšte mogu da hodam. Ovo što sada vidite su ratni ožiljci. Sada više ne mogu da igram, ali o tenisu mogu da pričam satima - dodao je Beker.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija