• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2019

12:05

SRAMNA PROVOKACIJA! Đoković opet na udaru novinara u Londonu!

Tenis

SRAMNA PROVOKACIJA! Đoković opet na udaru novinara u Londonu!

Podeli vest

Novinari u Londonu jedva su dočekali ponovo da potkače Novaka Đokovića

Pre početka Završnog mastersa u Londonu na konferenciji za medije pitali su Rodžer Federera da li očekuje veliku podršku navijača u Londonu, kao što je imao poslednji put kada je igrao protiv Novaka Đokovica.

Podsećanja radi, mislio je na ovogodišnji duel u finalu Vimbldona kada je za Federera navijalo gotovo 90 odsto navijača na Centralnom terenu. 

- Rodžere, poslednji put kada ste igrali protiv Novaka 80 odsto navijača je navijalo za vas. Da li očekujete istu podršku i ovoga puta-  bilo je pitanje za Federera, dok je Đokovic sedeo pored njega.

TADA JE RUŠIO RAFU I RODŽERA! Nole otkrio koje su mu najdraže pobede u karijeri!

RODŽER USPEVA SA ČETVORO DECE, JA SE MUČIM SA DVOJE! Đoković progovorio o tome koliko porodica trpi zbog tenisa!

 

Švajcarac je bio malo zatečen pitanjem, pa je usledio odgovor:

- Pa, i ne baš. Cenim podršku koju dobijam bilo gde da odem. Ne tražim podršku. Ako se desi - sjajno, a ako ne, razumem. Ono što volim kod teniske publike je što su veoma kulturni i istrajni u podršci - kazao je Švajcarac.

Opet žele da isprovociraju Novaka, ali će proći kao i navijači na Vimbldonu, kada ih je naš as totalno ignorisao, a onda udario tamo gde ih najviše boli, pobedio je njihovog ljubimca.

RAFA JOŠ UVEK DRŽI SVET TENISA NA NOGAMA! Velika odluka se čeka, Noletovi navijači gube strpljenje!

NADALOV STRIC ŠALJE NOLETA I RODŽERA U PENZIJU! Vreme je da im porodice i Rafa budu zahvalni!

 

Završni masters u Londonu krece u nedelju, a titulu brani Aleksandar Saša Zverev. Đokovic prvi mec igra protiv Matea Beretinija u nedelju od 15 casova.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija