• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2019

21:50

VEĆ SAM SEBE VIDEO U SVLAČIONICI! Nadal iskreno posle preokreta nad Medvedevim!

Tenis

VEĆ SAM SEBE VIDEO U SVLAČIONICI! Nadal iskreno posle preokreta nad Medvedevim!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal napravio je čudesan preokret protiv Danila Medvedeva ostvarivši prvu pobedu na Završnom mastersu u Londonu, a posle meča je priznao da je prilikom rivalovog vođstva od 5:1 u poslednjem setu sebee već video u svlačionici

Španac je u trećem setu gubio 1:5, ali je do kraja osvojio šest gemova, a njegov rival samo jedan, što je najboljem teniseru sveta bilo dovoljno da ostane u trci za prolaz u polufinale.

- Fizički se dobro osećam. Kod 1-5 sam mislio da sam za pet minuta u svlačionici. Kada tako počnete da mislite, onda nemate više nikakav pritisak, samo udarate lopticu. Nisam mislio da ću se vratiti, u to sam počeo da verujem na 3:5 - završio je Rafael Nadal.

I sam Nadal posle duela sa Rusom nije verovao šta se dogodilo.

- Ovo nije jedna od najboljih partija u mojoj karijeri - rekao je, ipak, zadovoljni Španac i dodao:

- Nadam se da ću igrati bolje. Imao sam sreće, Medvedev nije uspeo. Srećan sam zbog pobede - naveo je Nadal, a zatim i prokomentarisao mentalnu snagu svog današnjeg protivnika.

- Danil je mentalno super jak. Ne možete da uradite ono što je on ove sezone, a da ne budete jaki. Žao mi je zbog njega, jer je takav poraz boli - rekao je Nadal.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija