• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

09:12

SVI OSTALI BEZ TEKSTA! Nemac prekršio važno pravilo, pogledajte šta je uradio! (VIDEO)

Tenis

SVI OSTALI BEZ TEKSTA! Nemac prekršio važno pravilo, pogledajte šta je uradio! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandar Zverev je tokom meča sa Stefanosom Cicipasom uradio nešto što je zabranjeno, koristio je mobilni telefon

Teniserima je za vreme mečeva zabranjena svaka komunikacija, a čini se da je Zverev prekršiostrogo pravilo. Inače, Zverev je poražen sa 6:3, 6:2 od Grka.

Srećom po njega, sudija ga nije video, pa nije kažnjen. Međutim, Zvereva je uhvatila kamera u prevari.

CICIPAS MATIRAO ZVEREVA! Mladi Grk rutinski stigao do druge pobede u Londonu i plasmana u polufinale!

ŠOK ZA NADALA - ZVEREV POČISTIO ŠPANCA! Rafa poražen na startu finalnog mastersa, sve veće šanse za Noletov povratak na tron!

 

Tokom pauze između dva gema Zverev je seo na klupu i počeo da čeprka po torbi. Zapravo, on je želeo da tako izgleda. U stvari, on je gledao šta mu piše na mobilnom telefonu.

 

Foto: reuters

 

Posle meča je negirao da je imao telefon.

- Telefon? Moj telefon je bio u svlačionici i uvek je tamo tokom mečeva. Ne znam šta ste vi videli. To nije bio telefon. Možda samo prazna flašica vode - rekao je Zverev.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 4 godine

Moral i sportska etika na visini ... Današnje generacije, ne samo teniseri i sportisti nego generalno, u svim oblastima života, ne biraju sredstva da dođu do željenog cilja i glavni moto im je CILJ OPRAVDAVA SVA SREDSTVA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija