• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2019

18:36

DAJE ŠANSU I NOVAKU I MLAĐIMA! Beker ne otpisuje Đokovića ni naredne sezone, ali veruje u uspeh nove generacije!

Tenis

DAJE ŠANSU I NOVAKU I MLAĐIMA! Beker ne otpisuje Đokovića ni naredne sezone, ali veruje u uspeh nove generacije!

Podeli vest

Nekadašnji legendarni nemački teniser Boris Beker rekao je da je u 2020. godini očekuje da će neko od mlađih igrača osvojiti neki od četiri grend slema, ali da će i Novak Đoković osvojiti dva trofeja sa najzvučnijih turnira

Novakov bivši trener je oduševljen izdanjem Stefanosa Cicipasa, Dominika Tima i Aleksandera Zvereva i veruje da će u 2020. biti još bolji.

On ipak ističe da će se članovi "velike trojke", a posebno Novak Đoković, pitati mnogo kada je reč o raspodeli najvećih trofeja.

Melburn je Novakovo dvorište. Osvojio je Australijan Open sedam puta. Cicipas je pobedio Federera prošli put i to je podloga koja se takođe dopada i Aleksanderu Zverevu. I oni će imati šanse - rekao je Beker.

Nemca su pitali i kakve su Novakove šanse za uspeh na Vimbldonu i US Openu.

- Mlađi igrači imaju mnogo snage i te osnovne udarce udaraju jače od veterana, tako da i Vimbldon može biti mesto gde će oni zasijati. Ali nikada nećete pogrešiti sa braniocem trofeja. Zato kada je reč o Vimbldonu kažem da će ga osvojiti Novak - dodao je Beker.

Trostruki šampion Vimbldona kaže da će "velika trojka" biti na iskušenjima.

- Mislim da će za njih 2020. biti godina izazova. Mislim da ćemo dobiti u nekog novog Grend slem šampiona, tu je dosta momaka koji vrebaju svoju šansu. Sve više ovih igrača veruje da mogu da pobede članove velike trojke - zaključio je Beker.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija