• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

10:22

SKANDAL NA DEJVIS KUPU! Đoković ne može da veruje: Ne sviđa mi se, to nije pošteno!

Tenis

SKANDAL NA DEJVIS KUPU! Đoković ne može da veruje: Ne sviđa mi se, to nije pošteno!

Podeli vest

Teniseri Kanade podigli su veliki prašinu predajom meča na Dejvis kupa, što je prokomentarisao i Novak Đoković

Denis Šapovalov i Vasek Pospišil su Kanadi doneli pobedu nad SAD i poslali je u četvrtfinale. Pobeda nad Amerikancima obezbedila im je prvo mesto Grupe F, pošto su prethodno savladali i Italiju.

Onda se desio sporni momenat. Kapiten Kanađana Frenk Dančević je odlučio da preda dubl meč koji je samim tim okončan sa predajom od 6:0, 6:0 u korist Amerikanaca. To nije imalo uticaj na pobednika Grupe F, ali je moglo da ima uticaj na plasman SAD i odnos sa drugim ekipama, pošto bi ta reprezentacija bila u povlašćenom položaju u borbi za jednu od dve najbolje drugoplasirane ekipe iz svih šest grupa.

NADAM SE DA DUBL NEĆE ODLUČIVATI PROTIV FRANCUZA! Đoković otrkio od čega strahuje pred mečeve sa narednim rivalom!

SRBI JAPANCE ODUČILI OD TENISA! Janko i Viktor slavili u dublu za maksimalnu pobedu!

 

Kanađani su time poklonili protivniku set-količnik od 2-0 i gem-količnik od 12:0, ali ni to nije pomoglo, s obzirom na to da su SAD pobedile Italiju sa 2:1, što im nije bilo dovoljno za potencijalni plasman dalje.

Novak Đoković je prokomentarisao potez selekcije Kanade.

- Meni se to lično ne sviđa. To ne bi trebalo da bude dozvoljeno. Razumem da je Kanada već prošla. Možda su hteli da odmore igrače za četvrtfinale i nastavak turnira? Ipak, to mi ne deluje pošteno - da neka ekipa na poklon dobije 6:0, 6:0, jer u tom trenutku ide na megdan Italiji - kazaoje naš teniser. 

NOVAK ZAPREPASTIO NAVIJAČE! Ovo Srbin ne radi često! (VIDEO)

NOLE PREGAZIO NIŠIOKU I OVERIO POBEDU Srbije protiv Japana u Dejvis kupu (VIDEO/FOTO)

 

Bio je ljut i Endi Marej.

- To nije dobra stvar. Jedna od pozitivnih stvari novog Dejvis kupa je ta što u grupi nema nebitnih mečeva, svi dueli su uživo. Za Kanadu je taj meč u teoriji bio nebitan jer su već prošli dalje, ali je on imao velike implikacije na ostale ekipe koje su imale šansu da budu drugoplasirane -  istakao je Marej.

Kanada se u četvrtfinalu sastaje sa Australijom, u četvrtak od 18 časova, dok se ostali četvrtfinalni dueli igraju u petak.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija